Haberler

Deniz Manzaralı Devlet Hastanesi

Mudanya'ya yeni yapılan deniz manzaralı devlet hastanesi inşaatının ağustos ayında bitireceleği açıklandı.

Mudanya'ya yeni yapılan deniz manzaralı devlet hastanesi inşaatının ağustos ayında bitireceleği açıklandı.

Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi personeli, Aydınpınar Tepederbent mevkiinde yapımda sona gelinen yeni hastane binasını ziyaret etti. Başhekim Op.Dr. Murat Öztürk'ün öncülüğünde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni hastane binasını ziyaret edilerek personele tanıtıldı. Devlet Hastanesi şantiye şefi Levent Özden'in nezaretinde yeni yapılan hastane binasını gezen personel, hastane hakkında bilgiler aldılar. Yeni hastane binasını çok beğendiklerini dile getiren Başhekim Op. Dr. Murat Öztürk, personelin burada göreve başlamak için sabırsızlandığını da ifade etti.

AĞUSTOSTA BİTİYOR

Ağustos sonu itibari ile yeni hastanenin bitirileceğini ifade eden Öztürk, geçici kabul dilekçesinin alınacağını ve Ağustos sonu ile idari personelin yeni hastaneye yerleşmeye başlayacağını söyledi. Hastanenin tüm katlarını gezerek, sık sık bilgiler alan hastane personeli ile yeni hastanede görev yapacakları günü bekliyorlar. Yeni yapılan Mudanya Devlet Hastanesi'nde 4 ameliyathane, 78 hasta yatak odası, müşahede salonları ile birlikte toplam 100 yatak olurken, ofisler ve idari odaların yanı sıra 23 poliklinik odası ve bir adet diş poliklinik bulunuyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title