Haberler

Deniz Akalın kimdir ? Akalın hakkında şok iddia

Güncelleme:

Deniz Akalın kimdir ? Akalın hakkında şok iddia. Juventus Kulübü Başkanı ve ülkenin en zengin isimlerinden Andrea Agnelli ile yaşadığı yasak aşkla İtalya'yı sarsan Deniz Akalın'la ilgili her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor.

Deniz Akalın kimdir ? Akalın hakkında şok iddia. Juventus Kulübü Başkanı ve ülkenin en zengin isimlerinden Andrea Agnelli ile yaşadığı yasak aşkla İtalya'yı sarsan Deniz Akalın'la ilgili her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Diva e Donna ile Chi adlı magazin dergileri, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan aşk iddiasını sonunda fotoğraflarla belgeledi.

Andrea Agnelli ve Deniz Akalın farklı zamanlarda ve Torino'nun farklı mekanlarında öpüşürken görüntülendi. Diva e Donna, "Yılın en çok beklenen fotoğrafları. Andrea Agnelli ve Deniz ortaya çıktı!" başlığıyla verdiği haberinde, çiftin artık gizlenme gereği duymadığını belirtti.

2 MİLYON EURO TAZMİNAT ALDI

İtalyan basının 'Yalan Rüzgarı' yorumunu yaptığı ilişkinin kahramanlarından Agnelli'nin 10 yıllık eşi Emma Winter bu ilişki yüzünden evi terk ederken, Deniz Akalın'ın da Juventus Kulübü'nün eski pazarlama müdürüyle evliliğini Andrea için bitirdiği ortaya çıktı.


Eski Juventus Pazarlama Müdürü Francesco Calvo, eşinin ilişkisini öğrenince kulüpten ayrıldı.

İddiaya göre, siyah-beyazlı kulübe zamanında önemli sponsorlar kazandıran Calvo, ihaneti öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon euro tazminat alarak ayrıldı ve FC Barcelona'yla anlaştı.


Bu haberlerin ardından, Agnelli'nin 38 yaşındaki İngiliz eşi ve iki çocuğunun annesi Emma Winter evi terk etti. Arkadaşı Eva Herzigova'nın ikna çabaları da, apar topar Londra'ya taşınan Winter'ı İtalya'ya döndürmeye yetmedi.

DENİZ AKALIN KİMDİR?

Andrea Agnelli'yle olan beraberliğiyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Akalın, Türkiye'de sırasıyla Notre Dame de Sion ve Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdi. Üniversite için yurt dışını tercih eden Akalın, önce Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okudu, üzerine Bocconi Üniversitesi'nde master yaptı. Bir dönem Londra'daki dünyaca ünlü müzayede evi Christie's'de çalışan 32 yaşındaki Deniz Akalın, devamında bir süre de Four Seasons Otelleri'nde görev yaptı. Akalın'ın eski eşinden 2 yaşında bir kızı var.

KUZENİYLE ARASI AÇILDI

Bazı magazin sitelerine yansıyanlara göre, otomotiv devi FIAT'ın kurucusu Agnelli ailesinin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli'nin arası, bu gelişmeler yüzünden açıldı. Elkann'ın, ilişkisinin açığa çıkmasının ardından Calvo'ya kulüp kasasından 2 milyon euro ödeyen kuzenine, "Hatalarının bedelini, Juventus'un hissedarlarına ödetemezsin." dediği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bülent Ersoy Juventus Torino İtalya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title