Haberler

Demre'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Antalya’nın Demre ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Antalya'nın Demre ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Demre yeni Otopark Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenine, Demre Kaymakamı Murat Uz, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Erdoğan, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda, öğrencilerin gençlik şiiri okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Demre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili yaptı. Dikili, 19 Mayıs'ın sadece Türk milli kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler aile içerisinde yerini almasının adı olduğunu belirterek, "Türk genci, Türk istiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, folklor, spor ve atletizm gösterilerinde bulundu. Törenin sonunda ise Demre'de gençlik haftası kapsamında yapılan şiir, kompozisyon yarışmaları ile sokak basketbol ve plaj voleybolu turnuvalarında dereceye giren öğrencilere hediye ve madalyaları kutlamalara katılan ilçe protokolü tarafından verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Antalya Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title