Haberler

Demirtaş'ın Batman Mitingi Hazırlığı Sürüyor

Güncelleme:

HDP'li Vekiller, Pazar günü Batmana gelecek olan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın mitingine herkesi beklediklerini belirttiler.

HDP Batman milletvekilleri basın turundaydı

Vekiller, Pazar mitingi için vatandaşlardan katılım beklediklerini açıkladılar.

HDP Batman milletvekilleri Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve M. Ali Aslan, HDP Parti meclisi üyesi Davut Bozan, DBP İl eş başkanı A.Bari Karaağaç, HDP İl eşbaşkanı Rojda Sürücü basın ziyaretleri kapsamında gündemle ilgili açıklamalarda bulundular.

Milletvekilleri, Pazar günü saat 11.00'de Batmana gelerek "Savaşa karşı barış" mitingini yapacak olan HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı beklediklerini ve hazırlıkların tamamlandığını söylediler.

Yapılacak mitingin demokratik bir etkinlik olacağını ve herkesi bu mitinge davet ettiklerini belirten milletvekilleri "insanların hepsi barış istiyor, bu nedenle mitingde yeniden barışı haykıracağız" açıklamasında bulundular.

"ANKARA OLAYINI İLK DEMİRTAŞ KINADI"

HDP Milletvekilleri Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve M. Ali Aslan Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili konuşara k"algı operasyonlarıyla Ankara'da patlayan bombayı YPG'nin üzerine yıkmak istediler. Olaydan yarım saat sonra hükümet faili açıkladı ama sonrasında bu kişinin olayla ilgisi olmadığı anlaşıldı, hükümet buna rağmen geri adım atmadı" açıklamasında bulundular.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title