Haberler

Demirci Emniyetinde Moray Dönemi Başladı

Manisa’nın Demirci İlçesi Emniyet Müdürü Seçkin Kındık’ın Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasıyla birlikte Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Moray atandı.

Manisa'nın Demirci İlçesi Emniyet Müdürü Seçkin Kındık'ın Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasıyla birlikte Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Moray atandı.

Demirci ilçesinde göreve başlamasıyla birlikte Demirci Kaymakamı Atila Kantay'ı makamında ziyaret eden Hikmet Moray, "Demirci'ye gelirken nasıl bir ortamla tanışacağımı açıkçası bilmiyordum. Ancak burada çok değerli ve başarılı yöneticileri bir arada buldum. İnşallah bu güzel ilçe için elimden gelen her şeyi değerli meslektaşlarımla beraber yapacağım." dedi.

Demirci Kaymakamı Atila Kantay da "İlçemizde birlik ve beraberlik içerisinde halkın menfaatleri doğrultusunda çok güzel çalışmalar ve hizmetler yapıyoruz. Bu çalışmalarımız içinde ilçemizin huzur ve güveni siz emniyet güçlerimizin çalışmaları neticesinde şekilleniyor." diyerek görevinde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title