Haberler

Mustafa Demirci AK Parti'den Aday Adayı

Güncelleme:

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti'den milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti'den milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında istifasını açıklayan Demirci'yi Borsa Meclis Başkanı Harun Aydın,Bulancak TSO Başkanı Ali Fat ve Yönetim Kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Giresun Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Demirci, yönetim kurulu üyeleriyle önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

Demirci " Giresun'un tek geçim kaynağı olan fındık konusunda yaptığımız çalışmalar çok önemlidir. 9,45 milyon Euro AB hibesiyle yapılan Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa binası başta olmak üzere bir çok alanda çalışmalar başlattık" dedi. Bugün itibarıyla Giresun Ticaret Borsası ve diğer görevinden istifa ettiğini açıklayan Demirci "yaptığım istişareler sonrası böyle bir karar aldım. AK Parti'den Giresun milletvekili olabilmek için aday adayı olmaya karar verdim. Bunun için görevimden istifa ediyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Daha öncede AK Parti'den 4 sırada aday olmuştum ancak seçilememiştik. O zamanda hakkımızda hayırlısını dilemiştik bugünde hayırlısını istiyoruz. Amacımız iş adamı olarak, Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alarak ilimize yaptığımız hizmetleri siyasi olarak da yapmak istiyoruz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demirci Harun Aydın Ak Parti Giresun Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

samet:

demirci borsadan resmini kaldırsın yenisi fotorafını koysun üretici için iyi olur

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

gitsin fabrikasını çalıştırsın hiç haves etmesin oralara

1
0
yanıtYanıtla
olgun:

demirci istifa etti ticaret borsası fındık fiyatı 17 tl ye çıktı millet vekili olursa fındık 5 tl ye düşer hiç bir üretici oy vermesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title