Haberler

Çağatay Ulusoy Listeleri Alt Üst Etti, İlk Tebrik Demet'ten Geldi!

Güncelleme:

"Delibal" sinema filminde seslendirdiği şarkıyla müzik listelerinde birinciliğe yerleşen ünlü oyuncuya ilk tebrik Demet Akalın'dan geldi: "Helal olsun, alkışlarız!"

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı "Delibal" sinema filmi 'Mutlu Sonsuz' adlı şarkısıyla bir ilke imza attı. Çağatay Ulusoy'un seslendirdiği 'Mutlu Sonsuz', dijital platformda satın alınan ilk 10 şarkı arasında ilk sıraya yerleşti.

ÜNLÜ ŞARKICILARI GERİDE BIRAKTI

Sözleri Sezen Aksu'ya, müziği ise Sezen Aksu ve Ozan Bayraşa'ya ait olan Mutlu Sonszu şarkısı, Çağatay Ulusoy'un başarılı performansıyla büyük ses getirdi. Klibi sosyal medyada 10 milyon'un üzerinde tık alan Mutlu Sonsuz şarkısı, dijital satın alınma listesinde yer alan Soner Kabadayı, Demet Akalın, Birol Namoğlu, Göksel ve Gülben Ergen gibi isimleri geride bıraktı.

Dijital Platformda Satın Alınan İlk 10 Şarkı Listesi Şöyle:

1-Çağatay Ulusoy -Mutlu Sonsuz
2-Soner Sarıkabadayı-Taş
3-Birol Namoğlu-Muhtemel Aşk
4-Demet Akalın-Çalkala
5-Koray Avcı-Sen
6-Kaan Tangöze-Bekle Dedi Gitti
7-Göksel-Gittiğinde
8-Gülben Ergen & Bora Duran-Kalbimi Koydum
9-Ferhat Göçer & Volga Tamöz-Düştüm Ben Yollara
10-Burcu Güneş-Yakın Mesafe

TWİTTER'DAN TEBRİK ETTİ

Yakışıklı oyuncunun başarısını Twitter'dan kutlayan Demet Akalın, "E helal olsun Çağatay'a. Ne diyelim, alkışlarız" sözlerini paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Demet Akalın Sezen Aksu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

olay bitmiştir:

sanatcı önce göze hitap edecek

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aşkımmmmmmm

2
3
yanıtYanıtla
hacı ahmet:

havuzun baş aktörlerinden ama neyapsa tutmuyor.

4
0
yanıtYanıtla
gülsüm:

çağatayı seven bir kız asla bu film için tebrik etmez acı çeker arkadaslar o kadınla yaptığı şeyleri üstelik güzel birşeymiş gibi izlemek sevgiden çıkar eğer sen bir adama aşıksan bu çok farklıdır ben içimde yaşadığım şeyi bu film yüzünden içimde de bitirdim şimdi kimse seviyorum başarılar falan demesin lütfen

2
2
yanıtYanıtla
Ada:

Delibalıma bakınnnn¦¦¦

2
0
yanıtYanıtla
Aydan V?lizad? Mobil-ANDROID:

yaaa yakışıklı adam

2
0
yanıtYanıtla
Z.:

Gülsüm ergen misin?

1
0
yanıtYanıtla
As:

Hemen bir düet ayarla Demet, kullan bu fırsatı. İki yaşındaki çocuğu bile kullandığına göre çok zor olmaz

1
0
yanıtYanıtla
Ada:

Delibalıma bakınnnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title