Haberler

Değerli Marka Ödülleri Sahiplerine Kavuşacak

Gaziantep Medya Platformu tarafından Kanal 5 işbirliği ile düzenlenen 3. bölgesel ve uluslar arası markalar ödül töreni 17 ekim Cumartesi günü yapılacak.

Gaziantep Medya Platformu tarafından Kanal 5 işbirliği ile düzenlenen 3. bölgesel ve uluslar arası markalar ödül töreni 17 ekim Cumartesi günü yapılacak.

3. kez düzenlenecek olan bölgesel ve uluslararası ödül töreni için hazırlıklar tamamlandı. Şehitkamil Kongre Merkezi'nde saat 12: 00'de başlayacak kokteylde, bölge illerden gelen markalar ile Gaziantep'teki markalar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak. Saat 13: 00'te başlayacak tören renkli görüntülere sahne olacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, siyasi partilerin milletvekilleri, milletvekili adayları ve temsilcilerinin de katılması bekleniyor.

ÜNLÜ İSİMLER TÖRENDE BULUŞACAK

Ödül törenine ayrıca ses sanatçısı Bülent Serttaş, Kral FM'den Gezegen Mehmet, yılın en iyi film ve film müziği ödüllerini alan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ekibinin de katılacağı ödül töreninde Gaziantep ve bölge illerden gelen 50 firma bölgesel ve uluslararası marka ödülünü alacak.

İHA CANLI YAYINLAYACAK

Program İhlas Haber Ajansı tarafından, logosuz ve şifresiz olarak canlı yayınlanacak. İsteyen ulusal ve yerel kanallar, Turksat uydusunun Down link: 11585, Horizontal, S.Rate 2222, Fec: 5/6 frekansından görüntüyü alabilecek. Program canlı olarak, mobil telefonlardan, live.iha.tv adresinden seyredilebilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title