Haberler

DB Belediyespor, Üzdü Üzüldü

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sahasında oynadığı maçta Nilüferspor'a 4 – 2 mağlup olması hem yönetimini ve teknik heyetini, hemde taraftarlarını üzdü.

Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında oynadığı maçta rakibi Nilüferspor'a 4 – 2 mağlup olması hem yönetimini ve teknik heyetini, hemde taraftarlarını üzdü.

Galibiyet parolasıyla çıktığı Nilüferspor maçından ummadığı bir sonuçla 4 – 2 yenik ayrılması taraftarlarının üzerinde şok etkisi meydana getirdi. Ligde play – off şansınıda kaybeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sahasında son oynayacağı Nilüferspor maçını kazanmak istiyordu. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, yenilmelerinin kendilerini rahatsız ettiğini belirterek, "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık, eğer futbolcularım biraz daha dikkatli olsalardı en azından sahadan beraberlikle ayrılabilirdik. Beklemediğimiz dakikalarda yediğimiz goller bizi oyundan düşürdü. Böyle olmamalıydı. Rakibimizinde Play – Off mücadelesi vermesi, defasif bir mücadele vermesi bu sonucu getirdi. Yine de maç 10 dakika uzamış olsaydı maçın sonucu bu olmazdı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak sahamızda oynadığımız son maçımızı en azından kazanmak istiyorduk. Çünkü Pazar günü deplasmanda Sarıyer ile oynayacağız. Hazırlıklarımıza başladık" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title