Haberler

Davutoğlu'na Türkülü Karşılama

Partisinin Edirne İl Başkanlığı binasının açılışına katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kırkpınar davul-zurna ekibi tarafından sevdiği Selanik Türküsü 'davullar çalar çaydan aşağı' türküsüyle karşılandı.

Londra Asfaltı üzerindeki Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeni Edirne İl Başkanlığı binasının açılışına katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kırkpınar davul-zurna ekibi tarafından sevdiği Selanik Türküsü 'davullar çalar çaydan aşağı' türküsüyle karşılandı. Partilileri selamlayan Bakan Davutoğlu, AKP'nin kaderiyle Türkiye'nin kaderinin örtüştüğünü söyledi. 4'ncü Büyükelçiler Konferansı için iki gündür Edirne'de olduğunu hatırlatan Bakan Davutoğlu şunları söyledi:

"4'ncü Büyükelçiler Konferansı için Edirne'deyiz. Tarihi başşehrinden önümüzdeki dönemde Balkanların da Avrupa'nın da en önemli merkezlerinden biri olacak Edirnemizden bütün dünyaya bir mesaj sunduk. Bu mesaj barış mesajıdır, bu mesaj tarihin derinliğinden gelip, geleceğin ufkuna yönelen aziz bir milletin güçlü yürüyüşünün mesajıdır. Bu güçlü yürüyüşün öncüleri AK Parti kadrolarıdır. Güçlü siyasi iradenin arkasında son 9 yıla damgasını vuran AK Parti kadroları ve genel başkanımız, başbakanımız vardır. Siyasi görüşü ne olursa olsun, mezhebi, etnik kökeni ne olursa olsun, AK Parti teşkilatlarımızın görevi bütün vatandaşlarımızı kucaklamaktır. Geçmiş seçimlerde bize oy vermemiş olabilir, yine gidip anlatacağız. Mesele bir siyasi partinin desteklenmesi meselesi değildir. Artık bugün AK Parti'nin kaderi, Türkiye'nin kaderiyle örtüşüyor, AK Parti Türkiye'nin geleceğini, vizyonunu temsil ediyor."

Partinin Edirne İl Başkanlığı'nın yeni binası Dışişleri Bakanı Davutoğlu, AKP Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve İl Başkanı Müjdat Kahve tarafından kurdele kesilerek açıldı. Partililerle bir süre sohbet ederek binayı gezen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu,daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Edirne'den ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title