Haberler

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu Görüşmesine Ekonomistler Damga Vurdu

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşen koalisyon görüşmesinde, iki tarafın heyetinde de ekonomi ağırlıklı isimler yer aldı.

Türkiye bugün tarihi bir güne sahne oldu. 16 yıl sonra ilk kez kolisyon görüşmesi gerçekleşti. CHP Genel Merkezi'nde saat 14.00'te başlayıp 1 saat 40 dakika süren AK Parti-CHP görüşmesinde ekonomi geçmişi olan isimlerin heyetlerde yer alması dikkat çekti.

AK PARTİ'DE KURTULMUŞ VE YILMAZ

AK Parti'nin heyetinde Başbakan Yardımcısı iktisat profesörü Numan Kurtulmuş ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Başbakan Davutoğlu'nun yanında Ayşenur Bahçekapılı ve Ömer Çelik de yer alacak.

ESKİ HAZİNE MÜSTEŞARI HEYETTE

CHP heyetinde ise Faik Öztrak, Akif Hamzaçebi, Haluk Koç ve Selin Sayek Böke yer alacak. Kılıçdaroğlu liderliğindeki heyette bulunan eski Hazine Müsteşarı Faik Öztrak asgari ücret tartışmalarında isminden söz ettirmişti.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI YAPTI

Selin Sayek Böke ise 2003 yılından beri Bilkent Üniversitesi İktisat bölümünde öğretim üyesi olarak görev alıyor. 2010 yılında Doçent olan Selin Sayek Böke, 2011-2014 yılları arasında Bilkent Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmüştü. CHP'nin koalisyon için önem verdiği konulardan biri 1500 TL'lik asgari ücretti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Selin Sayek Böke Ahmet Davutoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (14)

Mhmt:

Oylar 30lara düşer CHP yle koalisyon yaparsa akp

5
8
yanıtYanıtla
OXİ:

numan kurtulmuş tam bi dönek. . zamanında o kadar akapeye laf yaptı. . şimdi ise akape''nin yanında. . koltuk sevdası para sevdası işte böyle dönek yapıyor insanı

7
6
yanıtYanıtla
ÇOBAN:

KEMALİN YAKININDAN TREN GEÇİYOR TRENİ KAÇIMASIN FIRSAT BİDAHA GELMEZ

4
9
yanıtYanıtla
karabey:

israilin arka vagonu diyen numan efendide burda: kaça sattın kendini israil partisine numan efendi. . . . hepiniz aynısınız. .

7
3
yanıtYanıtla
OGUZ:

CHP NIN ISTEDIKLERI COK NORMAL DEMOKRATIK ÜLKELERDEKI GIBI OLALIM SAFFAF OLALIM HERTÜRLÜ ENTRIKAYA BULASANLARI AYITLAYALIM VE TEMIZ TOPLUM OLALIM YARGIYI GÜVENILIR HALE GETIRELIM ÜLKEYI YÖNETENLER CIKARI ICIN PARTIZANLIK YAPMASIN ISTIYOR BUNLARIN NEYI ANORMAL

7
2
yanıtYanıtla
bir adam:

Selin Sayek Böke başbakan olsun yaw..

3
3
yanıtYanıtla
kara 60:

Simdi RTE deseki netanyahu bizim dostumuzdur akp li secmen netanyahuyu ovmeye baslar hala yolsuzluktan iceri atilmis 4 bakan reza zarrap I sarayi ovenler var

4
2
yanıtYanıtla
Frankfurt am Main:

AKP Adaylarinin soy isimlerini söylemek zor bunlarin soy isimleri Fetuhlahcilar Koyduydu sonrada Kavga etiler acaba soy isimlerinimi degistirdiler bu Hirsizlar

5
1
yanıtYanıtla
34 FURKAN KANDEMİR:

Belli EdiLmiyor Ama Mhpnin Tavrından Sonra Chp Koalisyona Çölde Su istermiş Gibi Mecburiyette Kaldı. Eğer ki chp ile Olmassa bu iş ki İnşallah Olmaz Büyük Çöküş yaşar Chp Çünkü herşey Başarısızlıkla Suçlanacak Kemoyu Bile KovabiLirler. . . chp en Çok kaybedenlerden Olacak İnşallah Akp bunLara Yanaşmaz.

1
4
yanıtYanıtla
kara 60:

Akp deki ekpnomisler halki yoksullastir yargila ekononisleri adamlar oyle bir ulke yonetiyoki borctan kurtulamiyoruz kendileride ye kurkum yeee

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title