Haberler

Davutoğlu: "Ahi Sözünün Üzerine Söz Söylenmez"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması- Ahitleşme- Davutoğlu'nun vatandaşları selamlaması- Davutoğlu'nun milletvekili adaylarıyla selamlama- Davutoğlu'nun vatandaşlara çiçek atması AK Parti Kırşehir MitingiBaşbakan DavutoğluKIRŞEHİR - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince Kırşehir'de düzenlenen mitinge katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması- Ahitleşme- Davutoğlu'nun vatandaşları selamlaması- Davutoğlu'nun milletvekili adaylarıyla selamlama- Davutoğlu'nun vatandaşlara çiçek atması AK Parti Kırşehir MitingiBaşbakan DavutoğluKIRŞEHİR - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince Kırşehir'de düzenlenen mitinge katıldı."7 Haziran'da yeni bir destan yazmaya var mıyız? Tuzakları bozmaya var mıyız? İki sıfır yapmaya var mıyız? Bir de şöyle hep beraber Caca Bey'in huzurunda, Ahi Evran ve Hacıbektaş usulünce bir ahitleşelim. Aziz Kırşehir şahit olsun, Caca Bey şahit olsun, Ahi Evran şahit olsun, Hacıbektaş-ı Veli şahit olsun, Aşık Paşazade şahit olsun. Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya, insan onurunu, milli birliği, milli iradeyi korumaya, kudretli ve şefkatli yeni Türkiye'yi inşa etmeye, gece gündüz çalışmaya, Allah, tarih ve millet huzurunda ahi sözü veririz, bacı sözü veririz, Türkiye sözü veririz. Allah, tarih, millet şahit olsun.""Kırşehir, ahiler, 7 Haziran'a hazır mıyız? iki sıfır yapacak mıyız? Bir destan yazacak mıyız? Söz mü?" diye soran Davutoğlu'na alandakiler, "Evet" karşılığını verdi. Bunun üzerine Davutoğlu, "Ahi sözünün üzerine söz söylenmez. Allah sizden razı olsun" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Hacıbektaş Ak Parti Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title