Haberler

Fotoğraf Çeken Davetlilere Kızan Düğün Salonu Sahibi Halayın Ortasında Elektrikleri Kesti

Güncelleme:

Kocaeli'de trajikomik bir olay yaşandı. Anlaşmalı fotoğrafçılarının dışında salonda fotoğraf çekilmesine kızan düğün salonu işletmecisi bir anda salonun ışıklarını kapattı. Düğün sahipleri soluğu mahkemede aldı.

Düğün salonlarında anlaşmalı fotoğrafçı dışında fotoğraf çektirenlere kızan işletmecinin, müziği kesip salonun ışıklarını kapattığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

BİR ANDA TÜM IŞIKLARI KAPATTI

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir düğünde trajikomik olaylar yaşandı. Çalan müzik eşliğinde kendini halaya kaptıran davetliler bir anda müziğin kesilmesi, ışıkların kapatılmasıyla büyük şok yaşadı. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Bazı davetlilerin fotoğraf çekmesine öfkelenen salon fotoğrafçısı ve çalışanları, "Kimse fotoğraf çekmeyecekti" diyerek düğün sahiplerinin üzerine yürüdü. Çıkan olaylar üzerine işletme sahipleri düğün salonundaki elektrikleri kapattı. Elektriklerin kesilmesi ile şok yaşayan davetliler, salonu terk etmeye başladı .

İKİ AYRI TAZMİNAT DAVASI AÇTILAR

Yaşanan olayın düğün esnasında çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Bir davetlinin cep telefonuyla fotoğraf çekmesi yüzünden düğünü iptal olan gelin ve damat soluğu mahkemede aldı. Damat ile gelinin babaları, tüketici mahkemesinde açtığı davada, düğün günü misafirlerin fotoğraf çekmesi üzerine, salon işletmecisi ve fotoğrafçısının müziği, ışıkları kapatarak düğünü iptal ettiklerini, 'Hani kimse fotoğraf çekmeyecekti' diyerek ailelerinin üzerine saldırdıklarını öne sürdü. Davacı dünürler, takılamayan takılar ve organizasyon için ödenen sözleşme bedeli sebebiyle maddi zararlarının büyük olduğunu kaydetti. Dünürler, 21 bin 700 TL maddi tazminat ile 100 bin TL manevi tazminatın kendilerine ödenmesini talep etti. Davacı salon işletmecisi ve fotoğrafçı ise iddiaları reddetti. Davalılar, sözleşmede belirtilmesine rağmen davetlilerin çekim yaptığını öne sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

karadenizli:

bende 30 yıldır düğün salonları işletiyorum böyle basit bir mesele yüzünden adamların düğününü iptal edemezsin varsa ortada bir yanlışlık düğün bitince hesaba oturursun talep edersin tamamı ile salon sahibinin tecrübesiz. cahilliğinden dua etsinki büyük olay çıkıp kan dökülmemiş orda

132
20
yanıtYanıtla
SALİM:

NE TALEP EDECEKMİŞSİN NEE. ADAM CEBİYLE FOTO ÇEKİYO SANANE. . HANGİ DEVİRDE YAŞIYONUZ BE. CEP TELEFONLARINI DA TOPLAYIN O ZAMAN GİRİŞTE. . HADE ORDAN HADEEE.

yanıt116
yanıt13
karadenizli:

dunkof salim yazımı iyi okumadın salon işletmecisi haksızdır diyorum basit bir şeyisorun yapmış diyorum kotkafalı

yanıt0
yanıt0
Batu:

Tuvaletleri paralı yaparsınız. fotoğraf çekilince düğün bitiminde hesaba oturur talep edilirmiş insanları mutlu günlerinde yolunacak tavuğa benzetiyorsunuz bakalım nasıl vereceksiniz bunların hesabını öteki tarafta her şeyiniz para olmuş. . .

yanıt0
yanıt0
karadenizli:

SALİM efendi yazdığım yazıyı iyi okumamışsın galiba salon sahibi suçlu ve hatalıdır her halde salon sahibi ile düğün sahibi arasındaki farkı anlıyamayacak kadar öküz, sün

yanıt3
yanıt0
Isa:

Orda dugun degil cenaze namazi kildirirlar bund an sonra

75
2
yanıtYanıtla
çihan:

biir fotoğraf işletmecisi olarak yazıyom bugun okumak için lise ve ünüveste çoçuklarımız çalışıyo bu işlerde sözleşme yapılırken düğün sahibine yazılı ve sözlü ifade ediliyor fakat uyanık müşteriler bunu çıkarınca kulanıyo kağıt 1 lira yazan arkadaş her şey u 1 lira ile alakalı değil unutmayın urda emek hırsızlıgı yapılıyo önce emeğe saygı

1
25
yanıtYanıtla
1453:

salonda 1 fotoya 10 lira istiyorlar adilmi bu . . . ve misafirlerin boynuna yapısıp foto cekme diyemezsin . . hayatta 1 defa olan bişey salon sahininin para hırsı yüzünden rezalete dönüşüyor. . . salonun belgesi iptal edilmeli. . . insanları keriz yerine koyuyorlar fahiş fiyatlarla resim satıyorlar. .

yanıt7
yanıt0
cengiz:

bir resme 10 tl istemenin neresi emek. . . . . ????

yanıt9
yanıt0
mehmet:

ne emeği lannn size ne davetlilerin cep telefonu ile yaptıkları çekimden. . . isteyen her davetli cep telefonunu kullanır. size nee. ne anlaşması ne sözleşmesi. . . milletin elinden cep telefonlarını mı toplayacaksınız. . zaten düğün sahibi olunca söğüşlük oluyo millet. . siz de bol bol söğüşleyin. . . çarkınıza çomak girince ciyak ciyak bağırısiz. . .

yanıt10
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title