Haberler

Davet ve Kardeşlik Vakfı'ndan "Bölgesel Kardeşlik Buluşması"

Davet ve Kardeşlik Vakfı Kurtalan Şubesince, "Bölgesel Kardeşlik Buluşması" kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gezi düzenlendi.

Davet ve Kardeşlik Vakfı Kurtalan Şubesince, "Bölgesel Kardeşlik Buluşması" kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gezi düzenlendi.

Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Recep Songül, yaptığı açıklamada, geziye 130 kişinin katıldığı gezide Tatvan ilçesine bağlı Reşadiye köyünü gezdiklerini söyledi.

İslam dünyasının içinde bulunduğu zor durumun Müslümanların özüne dönmeleriyle atlatılabileceğini belirten Songül, insanlığın kurtuluş reçetesinin Kur'anı Kerim olduğunu ifade ederek, "İslam barış dinidir. İslam dininin doğru anlaşılması gerekir. İslam adına yapılan yıkımın İslam'a ve Müslümanlara mal edilmemesi gerekiyor" dedi.

Davet ve Kardeşlik Vakfı Kurtalan Şube Başkanı İrfan Bayram da, gezi ve etkinlikleri, kardeşlik bağlarını güçlendirmek için düzenlediklerini anlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Kurtalan Tatvan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title