Haberler

Daum: Gol Yememek Beni Mutlu Ediyor

Daum Son 4 Maçta Gol Yememelerinin, Kendisini Çok Mutlu Ettiğini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Manisaspor'a karşı aldıkları 2-0'lık galibiyetin ve son 4 maçta gol yememelerinin, kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Manisa'daki rövanş öncesi iyi bir avantaj yakaladıklarını kaydeden Christoph Daum, hemen her maçta yaşanan sakatlıklar ve oyuncuların tam olarak sağlam olmamasından dolayı, sezonun ilk yarısındaki iyi futbolu ikinci yarıda gösteremediklerini kaydetti.

Daum şöyle konuştu:

''Beni çok mutlu eden bir sonuç. 2-0 galibiyetle ayrıldık. Son 4 maçta gol yemediğimizi görmek de beni çok mutlu ediyor. İlk golde Güiza çok iyi takip etti ve golcülüğünü gösterdi. İlk golden sonra takıma daha fazla güven geldi ve Deivid'le çok iyi bir gol bulduk. Maç 2-0 olunca tempo düştü. Manisaspor, kırmızı kartı aldıktan sonra birkaç pozisyon yakaladık, 3. golü de atabilirdik. Zor bir dönem yaşadık. Bu dönemden çıkmaya çalışıyoruz. Bu tür pozitif neticeler takımın özgüveni için çok önemli. Amacımız finale çıkmak. Galibiyetler kulübümüz için, atmosfer için çok iyi. Takım için seviniyorum. Takımı kutluyorum.''

Daum, rövanş için skoru yeterli görüp görmediği sorusuna, ''Bugünkü skor önemli, çünkü iyi bir avantaj yakaladık. Rövanşta zor bir maç bekliyor bizi. Her maçta gol atabilecek kapasitemiz var. Manisa'da maçın başında gol atmaya çalışacağız. Eğer orada golü bulursak, 2-0 büyük bir avantaj olacak'' yanıtını verdi.

-''ÖZER'İN AMELİYAT OLMASI GEREKİYORDU''-

Özer Hurmacı'nın sol kanattaki performansından memnun olup olmadığı sorusunu Daum, ''Özer de diğer arkadaşları gibi takım için fedakarlık yapıyor. Aslında şu anda ameliyat olması gerekiyordu. Sakatlığından önce, sağlam olduğunda Özer'in ne yapabileceğini hep birlikte gördük'' diye yanıtladı.

Daum, bir soru üzerine, vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın için ''Gerçek anlamda bir centilmendi. Allah'tan rahmet, ailesi ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz. Futbolda yaptığı iyi şeyleri her zaman hatırlayacağız ve her zaman onu aramızda hissedeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

-EMRE'NİN MR'I ÇEKİLDİ-

Bu arada, Manisaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre'nin adalesinde yırtık şüphesi bulunduğu ifade edildi.

Maç oynanırken Acıbadem Hastanesi'ne götürülerek MR'ı çekilen Emre Belözoğlu, daha sonra ambulansla stada geri dönerek takım otobüsüne bindi.

Sol arka adalesi sarılı olan Emre, Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya ''Zor gibi görünüyor'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title