Haberler

Datça Voleybol Turnuvasında Şampiyon Emecikspor Oldu

Datça Kent Konseyi Gençlik ve Çalışma Spor Grubu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ve Datça Belediyesi’nin desteklediği Kent Konseyi Voleybol Turnuvası’nda Emecikspor şampiyon oldu.

Datça Kent Konseyi Gençlik ve Çalışma Spor Grubu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ve Datça Belediyesi'nin desteklediği Kent Konseyi Voleybol Turnuvası'nda Emecik spor şampiyon oldu.

Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor yapmaya yönlendirme amacı taşıyan ve bu yıl yedincisi düzenlenen ve 11 haftalık zorlu mücadelenin sonunda bugün yapılan iki maçla sona erdi.

İlk maç 3.'lük-4.'lük maçında 1. Nike filo ile Veteran takımı karşılaştı bu maçı üstün bir oyun sonucu 16-25 9-25 ve 15-25 lik skorla 1. Nike filoyu yenen Veteran takımı oldu.

Birincilik maçında ise Emecik Sörf kamping ile karşılaştı ilk seti 25-21 Emecik ikinci seti ise Sörf kamping 20-25 aldı üçüncü seti 25-18 dördüncü seti yine 25-22 lik skorla alan Emecik spor şampiyon oldu.

Şampiyonanın bitiminde bir konuşma yapan Datça kent konseyi başkanı Orhan Keskinsoy şampiyonaya katılan takımlara ve desteğini esirgemeyen Datça kaymakamlığına ve Datça belediyesine teşekkür ederek maçlarda tirübünde takımlarını destekleyen seyircilere de ayrıca teşekkür etti.

Şampiyonaya katılan takımlardan dördüncü olan 1. Nike filo takımına ödülünü datça kent konseyi başkanı Orhan Keskinsoy 3. olan Datça veteran voleybol takımına ödülünü Datça cumhuriyet baş savcısı Ramazan Yılmaz 2. olan Sörf kamping takımına ödülünü Datça belediye başkanı Şener Tokcan ve şampiyonanın birincisi olan Emecik köyü voleybol takımına ise ödülünü Datça kaymakamı Hamdi Üncü verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Datça Nike Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title