Haberler

Darıcalılar Şölene Coşku ile Veda Etti

Darıca Belediyesi 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda son akşam Darıcalılar Derneği sahne aldı.

Darıca Belediyesi 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nda son akşam Darıcalılar Derneği sahne aldı.

Darıcalı senarist ve yönetmen Birol Güven'in organize ettiği gecede ilk olarak Talat Er Fasıl Grubu sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Türk Sanat Müziği parçaları eşliğinde gönüllerince bir gece geçiren Darıcalılar zaman zaman parçalara eşlik etti. Programın açılış konuşmasını yapan Darıcalılar Dernek Başkanı Aydın Özdinçer, başta Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere ülkemizdeki değişik kültürleri Darıca'da buluşturan ve kaynaştıran herkese teşekkür etti.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bu akşam, bizim gecemiz, Darıcalıların gecesi, hepimizin ortak paydası olan, ülkemizin dört bir yanından gelen insanların bir kültür mozaiği oluşturduğu Darıcalılar Gecesi. Bu gece birçok kültürden insana ev sahipliği yapan çok renkli bir şehir, hepimizin ortak şehri Darıca'dayız. Tarihi Ulu Çınarları, Kalesi, tarihi evleri, doğal güzelliğe sahip, üç burundan oluşan Bayramoğlu Adası, Bayramoğlu Halk Plajımız, tarihimizi aydınlatan Deniz Feneri, Türkiye'yi dünyaya tanıtan Hayvanat Bahçesi, Sancaktepesi, Cumhuriyet Meydanı, Enginarı, Kirazı, Çiroz Balığı, Zeytini ve Zerdesi ve Çınaraltı'nın maskotu Pelikanı ile bir sevda Darıca. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Birol Güven kardeşimiz başta olmak üzere dernek yönetimimize teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Programın finalinde sahne alan TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Gökhan Sezen, söylediği Türk Sanat Müziği parçalarıyla Darıcalılara müzik ziyafeti verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title