Haberler

Darıca Yaz Spor Okulları Başladı

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, öğrenci ve velilerin katılımıyla Darıca Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı.

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, öğrenci ve velilerin katılımıyla Darıca Belediyesi Spor Salonu'nda yapılan açılış töreni ile başladı.

Darıca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları yapılan tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Yaz Spor Okulları açılış programında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi olarak gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Sporun önemine değinerek geleneksel olarak düzenledikleri Yaz Spor Okulları'nın gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizen Başkan Karabacak, "Yaz Spor Okulları aynı zamanda öğrencilerin yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için büyük bir fırsat. Öğrencilerin yaz spor okullarından en iyi şekilde istifade edebilmesi adına her türlü imkanı seferber ediyoruz. Darıca Belediyesi olarak öğrencilerin spor kıyafetleri dahil her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

Programda Darıca İdeal İhtisas Kulübü öğrencilerinin sergilediği karate gösterisi izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Geçmiş yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları'na devam eden öğrencilerin spor kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanırken, bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, masa tenisi ve atletizm olmak üzere toplam 6 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim verilecek. 20 eğitmen eşliğinde verilecek dersler için öğrenci sayısını bin 500 olarak belirleyen Darıca Belediyesi futbol branşında Çamlık Halısaha - Olimpia Halısaha - Nenehatun Tesisleri ve Çetinkaya Halı sahalarında eğitim verecek. Diğer branşların eğitimleri Darıca Belediyesi Spor Salonu'nda yapılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title