Haberler

Darıca Kupayı Vali Güzeloğlu Na Götürdü

İspanya’da yapılan Avrupa Kulüpler arası Kros Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

İspanya'da yapılan Avrupa Kulüpler arası Kros Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'a konuk oldu. Ziyarete Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Antrenör Şirin Gönen ve sporcular katıldı. Kazandıkları zaferin sevincini Vali Güzeloğlu ile paylaşan ekip, önümüzdeki yıl İstanbul'da yapılacak şampiyonada da başarı sözü verdi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nün madalya kazanan sporcularını ve teknik ekibi tebrik ederek, bu tür başarıların bölge adına kazanım olduğunu ifade edip emeği geçen herkese teşekkür etti.

Elde edilen bu başarının sadece Darıca için değil tüm Kocaeli için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Darıca'yı sporda bölgenin lokomotif ilçesi yapma adına çalıştıklarını ifade etti. Karabacak, önümüzdeki günlerde kuracakları güreş, boks ve masa tenisi gibi branşlarla amatör spora olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu İspanya Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title