Haberler

Darıca'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle Darıca’da görev yapan okul müdürleri ve müdür yardımcıları Dilruba Kalepark’ta akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle Darıca'da görev yapan okul müdürleri ve müdür yardımcıları Dilruba Kalepark'ta akşam yemeğinde bir araya geldiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydınlık, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Şube Müdürleri, okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldılar.

Yemeğin ardından yapılan konuşmalarda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, kendilerini bir araya getiren Başkan Karabacak'a teşekkür ederek, tüm eğitim camiası adına protokole birer çiçek takdim etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal ve fedakarlık gerektiren mesleklerinin başında geldiğini belirterek, "Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerinin başarılı çalışmalarına bağlıdır. Bu kutsal mesleği diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmenlerimiz ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek, "Her alanda önemli isimlerin yetişmesine vesile olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kaymakam Karaman ve Başkan Karabacak tarafından Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'a günün anısına bir kahve takımı hediye edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Ömer Karaman İsmail Oğuz Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title