Haberler

Darıca da Kış Mesaisi

Güncelleme:

Soğuk ve karlı hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Darıca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Soğuk ve karlı hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Darıca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 24 saat aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Darıca Belediyesi ekipleri, 1 adet JCB, 1 adet tuzlama robotu, 3 adet tekerlekli kepçe, 3 adet kamyon ve 30 kişilik personelle olumsuz hava koşullarına karşı 24 saat aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Stoklarında yeterince tuz bulunduğunu belirten yetkililer, özellikle ana caddeler başta olmak üzere, araç ve insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde hizmetlerine devam ettiklerini ifade ederek, "Yolların kapanmaması için belediye ekiplerimiz tüm ekipmanlarıyla hazır ve hiçbir sıkıntı yaşanmaması için 24 saat vardiyalı bir şekilde çalışıyorlar" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title