Haberler

Dane Mısır Destekleme Müracatları Devam Ediyor

Sakarya Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar, Dane Mısır Destekleme Müracaatlarının Devam Ettiğini Söyledi.

Sakarya Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar, dane mısır destekleme müracaatlarının devam ettiğini söyledi.

Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın 2007 yılı ürünü dane mısır, yağlık ayçiçeği, soya fasulyesi, kanola, kütlü pamuk ve zeytinyağı üreticilerine destekleme primi ödenmesine dair uygulama tebliğinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini belirtti.

Çakar, nane mısır müracaatlarının 30 Nisan 2008 tarihinde mesai bitiminde sona ereceğini söyleyerek, "Çiftçilerimiz Tarım İl ve İlçe Müdürlükleriine müracaat ederek başvuruda bulunabilirler. Çiftçilerimizin dane mısır, prim ödemelerinden yararlanabilmeleri için 2007yılı Doğrudan Gelir Desteğine (DGD) müracaat etmiş olmaları ve ürünün teslim edildiği işletmelerden alınan Müstahsil Makbuzunu da yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Üreticilerimiz başvurularını mağdur olmamaları için, zamanın kısalığından dolayı son günlere bırakmadan ve müracaat tarihini geçirmeden biran önce yapmalarında fayda vardır" dedi.

(İÇ-AK) 15.04.2008 15:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title