Haberler

Alkollü Damat, Nişanlısının İkizini Dövdü

Güncelleme:

Alkollü damat adayı daha evlenmeden ortalığı birbirine kattı. Nişanlısı yerine ikiz kardeşini dövdü, sonra da "Karıştırmış olabilirim" dedi.

Alkol alan damat adayı, nişanlısının evini bastı. Kapıyı açan nişanlısının ikizini dövdü. Olay karakolluk oldu. Genç kız, eniştesinin Alkol tedavisi görmesi şartıyla şikayetini geri çekti

NİŞANLISI GEZMEYİ EĞLENMEYİ ÇOK SEVİNCE ARALARI AÇILMIŞ

Bugün gazetesinden Cem Kartal imzalı habere göre, İzmir'de 33 yaşındaki ilaç tanıtım elemanı O.A. 3 yıl önce tanıştığı S.E. (27) ile geçtiğimiz yıl nişanlandı. Çiftin arası 27 yaşındaki S.E'nin gezme ve eğlenceyi sevdiği gerekçesiyle açıldı. Nişanlısını her defasında uyaran O.A. yine telefonda tartıştığı nişanlısına kızıp barda bir süre alkol aldı.

"ALKOLLÜYDÜM KARIŞTIRMIŞIM"

Alkolü fazla kaçıran O.A. gece yarısı nişanlısının evini bastı. Kapıyı, nişanlısının tıpa tıp benzeri ikiz kardeşi açtı; alkollü O.A. nişanlısı sandığı ikizi L.E'yi sorgusuz sualsiz dövdü. Evine dönen O.A'yı Sabah polis uyandırdı. Nişanlısının kardeşi L.E.'nin darp edildiği iddiasıyla kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenen O.A. ifade için karakola götürüldü. İfadesinde "Aşırı derecede alkollüydüm. Nişanlım kız kardeşiyle ikiz, ses tonları bile çok benziyor. Karıştırmış olabilirim" dedi.

SERBEST KALDI

S.E. evlilik planı yaptığı nişanlısını dayak yiyen ikizinin de izniyle affetti. İkiz kardeş L.E. de eniştesinin alkol tedavisi görmesi şartıyla şikâyetinden vazgeçeceğini söyledi. O.A. ifadesinin ardından savcı talimatıyla serbest bırakıldı. O.A. alkol tedavisi görmeye başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cem Kartal İzmir Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500

Yorumlar (35)

fahooo:

içki kötülüklerin anasıdır. HZ MUHAMMED(SAV)söz bitmiştir

44
4
yanıtYanıtla
xdth:

Alkol haram haram müslümana haram. . . Bütün kötülüklerin anası

41
7
yanıtYanıtla
mülayim:

inşallah damat bey düğün gecesi fazla alkol almaz.

36
4
yanıtYanıtla
ARK:

DUA ETSİN LER DÖVMÜŞ. . DAHA BETER OLAYLAR DA OLABİLİRDİ

39
1
yanıtYanıtla
ferdi durdu:

içen adamdan zarar gelmez. . .

7
32
yanıtYanıtla
SUBAY !!!:

BÖYLE HABERLER ANCAK TÜRKİYE''DEN ÇIKAR !!! LÜTFEN BU TİP HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ !!!

30
8
yanıtYanıtla
vatansever80:

kadına el kaldıran zihniyet batsın

23
6
yanıtYanıtla
adc:

sonra alkol insanı şaşırtır dediğimizde böle lavuklar biz bozulmmayız derler

24
5
yanıtYanıtla
HOCA EFENDİ:

ALT TARAFI ADAMCAĞIZ BİRAZ ALKOL ALIP , NİŞANLISINI İKİZİYLE KARIŞTIRIP , BİRAZ TARTAKLAMIŞ, SANIRSINIZ Kİ ADAM ÖLDÜRMÜŞ , SANIRSINIZ Kİ VAHŞET YAPMIŞ , KARDEŞİM BU HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR !!! AYRICA ALKOL MÜSLÜMANLARA HARAMMIŞ GİBİ LAFLARA ÇOK KIZIYORUM !!!İSTEYEN İÇER , İSTEYEN İÇMEZ !!! KİME NE , SİZE NE , SEVABI DA , GÜNAHI DA İÇENE !!! , İÇİP DE KENDİNİ REZİL EDENE !!!

10
19
yanıtYanıtla
MÜRİDİNİZserhatorhan@hotmail.com:

HOCAM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. . . BU ÜLKEDE SİZİN GİBİ DEMOKRATİK DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN ULEMALAR DA VARMIŞ. . ESASEN ALKOLE KARŞI OLMAKLA BERABER , BU ÜLKEDE ÖZGÜRLÜKLERDEN VE DEMOKRASİDEN YANA BİR VATANDAŞIM . İŞTE IRAK , İŞTE İRAN , İŞTE ORTA DOĞU . HEPSİNİN HALİ İÇLER ACISI . . . ROL MODELLERİ TÜRKİYE . . . HEP TÜRK DİZİLERİNİ SEYREDİP , TÜRKİYE'' YE İMRENİYORLAR . TÜRKİYE DE Kİ HAYAT TARZINA İMRENİYORLAR . ÜLKEMİZİN VE DEMOKRATİK DEĞERLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM. KARDEŞ CE YAŞAMAYA VE HER TÜRLÜ YAŞAM TARZINA SAHİP ÇIKAMAYA BAKALIM . İSTEYEN TÜRBANINI TAKIP , İBADETİNİ YAPSIN , İSTEYENDE , İSTEDİĞİNDE İÇSİN , EĞLENSİN . . . BUNUN ADI DEMOKRASİ DİR . . . SAYGI DEĞER HOCAM , DEMOKRASİ SİZİN GİBİ ULEMALAR VE BİLGE KİŞİLER SAYESİNDE DAHA DA PERÇİNLEŞECEKTİR . . . HUZURLARINIZDA SAYGI İLE EĞİLİYOR VE ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM . . . RABBİM SİZİ KORUSUN !!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title