Haberler

Daire Başkanları Karaköprü'de Buluştu

Güncelleme:

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte İlçede incelemelerde bulundu.

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsünü kazanması ile birlikte büyükşehir belediyesi ile iş bölümü, koordinasyon ve uyumlu çalışmayı hedefliyor. İlçedeki sorunlara birlikte çözüm arayışına giren Karaköprü Belediyesi, önceki gün AK Partili Belediyelerin bir araya geldiği istişare toplantısında ilçenin sorunlarını gündeme getirdi.

Sorunları ve eksiklikleri yerinde incelemek için bir araya gelen Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları İlçedeki alt yapı (Su ve Kanalizasyon) çalışmaları ve yeni yollarla ilgili incelemelerde bulundu. Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal'ın da yer aldığı gezide eksiklikler tek tek not tutularak programa alınarak uygulamaya sunmak için hedefler belirlendi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: BÜYÜKŞEHİR İLE UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yapılan inceleme ile ilgili "Önceki gün Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları ile yapmış olduğumuz toplantıda Karaköprü ve diğer ilçelerimiz de masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediyemiz ve Daire Başkanları tamamıyla bir çalışma içerisindeler. Şuan ŞUSKİ Genel Müdürümüz burada Karaköprü'de sıkıntılı olan noktalarda tamamıyla tüm arkadaşlarla yatırımcılarla beraber alanı gezdik yatırımcı anlamında müteahhitlerin dernek başkanı da burada birlikte sorunları tespit ettik. Şanlıurfa'da Belediyecilik çalışmaları uyum içerisinde İlçe çalışmaları İlçe Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları Büyükşehir tarafından güzel bir şekilde uygulanıyor.

"ÇALIŞMALAR İŞ BÖLÜMÜ İLE UYGULANIYOR"

Büyükşehir Belediyemizin Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz alt ve üst yapı çalışmaları tamamı ile bir iş bölümü şeklinde bir koordinasyon bir birlik ve beraberlik örneği ile yapılıyor. Kurumlar yeni yeni kuruluyor sistemler yeni oturmaya çalışıyor. Gerçekten Şanlıurfa kolay bir coğrafya değil çok geniş bir coğrafya her ilçe hizmet bekliyor. Bizlerin hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde tüm çalışanlarımıza hem sahip çıkmamız lazım hem onları korumamız gerekiyor hem onların enerjilerini üst düzeye çıkarmamız gerekiyor ki bu bölgeler hizmet alsın Allah'ın izni ile bizler takipçisiyiz bizler her zaman sorumluluk almaya hazırız. zaten vatandaşımızı tanıyoruz, güveniyoruz Allahın izni ile onları desteği her zaman AK Partiden yana oldu AK Belediyelerden yana oldu inşallah bu sorunları çözeceğiz ve tamamıyla çalışmanın işbirliği içerisinde yürüdüğünü kamuoyuna belirtmek istiyorum ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Önal Şanlıurfa Karaköprü Yerel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title