Haberler

    Dahili Grafikte Harici Ekran Kartı Performansı!

    Msı'ın Yeni C Serisi Dizüstü Bilgisayarları Yüksek Grafik Performansı ve Pil Ömrü Sunuyor!

    MSı, yeni nesil AMD çift çekirdekli E-350 işlemcili ve MSı'ın Premium Sound ve CinemaPro teknolojilerini bir arada bulunduran CR650'yi piyasaya sürüyor. Kullanıcılarına üst seviye çokluortam sunacak olan CR650, MSı'ın TurboBattery+ güç koruma teknolojisi ve ekran gibi çok güç tüketen bileşenleri anında kapatan kısayolları ile uzun pil ömrü vaadediyor.

    MSı'ın yeni C Serisi CR650 dizüstü bilgisayarı AMD'nin yeni nesil çift çekirdekli E-350 işlemcisini barındırıyor. içerisinde harici ekran kartı performansındaki AMD Radeon HD 6310 grafik işlemcisini de bulunduran bu işlemci CR650'ye yüksek görüntü performansı getiriyor. SRS PC Sound teknolojisi ile yüksek kalitede sinema kalitesinde çevresel ses sunan CR650, MSı'ın CinemaPro teknolojisi ile flimleri izlerken ekran görüntüsünü profesyoneller gibi kontrol etmenize imkan tanıyor.

    MSı'ın Global Satışlardan sorumlu başkanı Eric Kuo, MSı'a özel renkli film baskısı kaplaması ve renk geçişli tasarımı ile CR650'nin tasarım olarak da benzersiz bir kalite sunduğunu belirtiyor. Chicklet tarzı klavyesindeki tuşlar arasındaki boşluk ise hem yazı yazarken kolaylık, hem de klavyenin kolayca temizlenmesini sağlıyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

    Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

    Bakmadan Geçme

    Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçı ne zaman? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu!
    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title