Haberler

Dağlı Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, listelerin açıklanmasının ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, listelerin açıklanmasının ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı. Bayram da olsa duracak, boşa vakit geçirecek lükslerinin bulunmadığını ifade eder Dağlı, memleketin dört bir yanında anaların yüreği yanarken kendilerinin rahat uyuma hakları olmadığını söyledi.

Bayram boyunca Ceyhan, Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde partisinin düzenlediği bayramlaşma programlarına katılan Tamer Dağlı, program sonrasında da esnaf ve ilçe halkıyla bayramlaşıp vatandaşların dertlerini dinledi. Tamer Dağlı, Kozan'da yaptığı konuşmasında, "7 Haziran sonrasında ülke olarak yaşadıklarımız ortada. Bu topraklar üzerinde emelleri olan iç ve dış düşmanlarımız, PKK terörünü yeniden hortlatarak hedeflerine ulaşmaya çalışmaktadırlar. Ancak unuttukları bir nokta var. Tarih boyunca bu milletin kardeşlik bağlarını koparamayacaklarını anlayamamışlar. İşte önümüzde, bunu tüm hainlere ve onların iş birlikçilerine anlatabilmek için yeni bir fırsat var. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz sandıkta AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara getirerek gereken cevabı verecektir" dedi.

7 Haziran seçimleri sonunda oluşan tabloda milletin, hiçbir partiye tek başına iktidar olma şansı vermediğini "Buyurun birlikte bir koalisyon kurarak bu ülkeyi yönetin dediğini" ifade eden Dağlı şöyle devam etti:

"Fakat bir partinin genel başkanı ne yaptı, 'Ben bu oyunda yokum, benim kapımı sakın çalmayın' dedi. ve bir anlamda bugün yaşananların ve kaybedilen 35 milyar dolarlık bir kaybın en büyük sorumlusu olmuştur. Sizin iktidar olup, memlekete hizmet etmeye cesaret ve kifayetiniz yoksa, bu siyaseti ne için yapıyorsunuz. Siyaset millet için, millete hizmet etmek için yapılır. Biz AK kadrolar olarak, kurucu Genel Başkanımızın söylediği gibi, bu yola kefenlerimizi yanımıza alarak çıktık. Bugünden sonra her bir teşkilat mensubumuz birer Tamer Dağlı'dır artık. Mahalle temsilcimizden, yönetim kurulu üyemize kadar, ilçe başkanımızdan, il başkanımıza kadar herkes kendisi adaymış gibi çalışacak ve bu güzel vatanı bölmek isteyenlerin hevesini bir kez daha kursaklarında bırakacaktır." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tamer Dağlı Ak Parti Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title