Haberler

D-100 Karayolu Üçköprü Köyü Kavşak Sorunu Tarih Oluyor

Düzce’nin en büyük sorunlarından olan ve bir dönem vatandaşların yol kapatmasına kadar giden D-100 Karayolu Üçköprü Köyü kavşak sorununa çözüm için Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kolları sıvadı.

Düzce'nin en büyük sorunlarından olan ve bir dönem vatandaşların yol kapatmasına kadar giden D-100 Karayolu Üçköprü Köyü kavşak sorununa çözüm için Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kolları sıvadı.

Düzce D-100 Karayolu Üçköprü Köyü kavşağında daha önce yaşanan kazalarda çok sayıda vatandaş hayatını kaybetmişti. Bir dönem Üçköprü Köyü sakinleri D-100 karayolunu trafiğe kapatarak soruna çözüm bulunmasını talep etmişlerdi. Dönemin Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın girişimleri ile bölgeye üst geçitler yapıldı ve bir süreliğine sorun çözüldü.

Sorunun kalıcı olarak çözüme kavuşturulması amacı ile bu kez Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar harekete geçti. Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve ilgili kurum müdürleri ile bölgede inceleme yaptılar. Üçköprü köyü kavşak geçiş çalışması, D-100 boyunca yan yol güzergahının belirlenmesi, D-100 üzeri üst geçitler, D-100 üzerindeki işgaller, -D-100 güzergah peyzaj, Bağlantı yolu Kurugöl çıkışı ve şehir içi kavşak düzenlemeleri yer tespit çalışmaları yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Erol Kaynaşlı Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title