Haberler

Çydd 25 Yaşında

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri, 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koydu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri, 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koydu.

Burada bir konuşma yapan ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, 25 yılın sonunda ÇYDD'nin 102 şubesi, 14 bin üyesi, onlarca projesi ve binlerce destekçisi ile toplumun öncü kuruluşlarından biri olmayı başardığını belirtti. Akmen, "Ancak tüm bu başarılı çalışmalar ne yazık ki bazı çevreleri rahatsız etti. Siyasi amaçla yürütülen ÇYDD'yi yok etme çabaları son yıllarda artarak devam etti. Oysa ki siyasi baskılar, çirkin saldırılar, Türkan Saylan'a yapılan iftiralar beklenenin aksine her seferinde derneğimize yeni desteklerin kapısını açtı" dedi.

Derneğin 25. yılını kutlarken ülkenin aydınlık geleceği için daha çok çalışma sözü veren ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen şunları söyledi:

"25 yıldan aldığımız güçle, başarılarla dolu onurlu bir geçmişi geleceğe taşımaktan duyduğumuz gururu sizlerle paylaşıyoruz."

Akmen, başta kurucu Prof. Dr. Türkan Saylan olmak üzere bütün kurucu üyeleri saygıyla andıklarını, gençlerin, çocukların eğitimine verdikleri destek ve emek için teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkan Saylan Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title