Haberler

Cüneyt Yüksel’in Referandum Çalışmaları Aralık Sürüyor

Ak Parti Mardin Milletvekili Dr. Cüneyt YÜKSEL; 3 Haftadır Her İlçe Ve Beldeyi Ziyaret Edip Referandumu Anlatıyor.

Yüksel Mardin'deki programı baş döndürüyor. Bütün ilçeleri karış karış gezen Yüksel, vatandaşlardan "Evet" sözü alıyor.

Nusaybin İlçesi'nde Sivil Toplum Örgütleri'yle bir araya gelen Yüksel; gece geç saatlere kadar mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşmalarına devam etti.

YÜKSEL MARDİN'DEKİ REFERANDUM ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ ŞU AÇIKLAMALARDA BULUNDU:

Büyük demokrasi yürüyüşümüze, aydınlık Türkiye yürüyüşümüze tüm hızıyla devam diyoruz. 3 haftadır Kızıltepe'den Ömerli'ye, Nusaybin'den Derik'e, Midyat'tan Mazıdağı'na, Dargeçit'ten Savur'a, Yeşilli'den Merkez İlçeye bütün ilçelerimizi, bütün beldelerimizi, köylerimizi karış karış geziyoruz. Şunu görmek gerçekten çok güzel: Mardin dört bir tarafından geleceği için "evet" diyor.

Bugün çetelerle mücadelemizi korkusuzca destekleyen Mardin'den; büyük Türkiye mücadelesine omuz veren, kardeşliğimizi yücelten, demokrasiye gönül vermiş Mardin'den tek bir ses çıkıyor. Hep birlikte tek yürek evet diyoruz. Bugün Mardin'in sokaklarında halkımız, esnafımız, gençlerimiz her evetin demokrasiye davet, her evetin adalete davet, her evetin özgürlüğe davet, hukuka davet olduğundan emin olarak bizleri karşılıyor.

MARDİN'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR VE ÇOK DAHA GÜZEL GELİŞMELER DE OLACAK. 12 EYLÜL MARDİN İÇİN DE, TÜRKİYE İÇİN DE BİR MİLAT OLACAK.

Mardin'deki referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Yüksel şu noktaları vurguladı:

Biz Mardin'de engelli vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, onlarla beraber iftarımızı açıyoruz. Bize hepsi kucak açıyor; tek bir ses Mardin'den evet çıkıyor.

Mahalle muhtarlarımız sağolsunlar, bizim elimiz kolumuz. Anayasa Değişikliği'nin neler getireceğini 24 saat halkımızla paylaşıyorlar. Bugüne kadar gezdiğimiz, kucaklaştığımız onlarca mahalleden binlerce vatandaşımız bize tam destek verdi.

Esnafımız Türkiye kazansın, gençlerimiz kazansın, çocuklarımız kazansın, geleceğimiz kazansın diyerek bizlere kucak açtı.

Binlerce çiftçimiz emeklerinin karşılığını alabilmek için "evet" diyeceklerini vurguladı.

Mardin'in tüm ilçeleri ile tam desteğini anlatan basit bir örnek vereyim size. Geçenlerde Kızıltepe İlçemizi önde gelen aileleri ile görüştük. Kızıltepe'nin ileri gelenlerinden Mehmet Ali Yiğit ve beraberindekilere referandumu anlattık. Bize 8000 "evet" oyu ile bu Anayasa'yı değiştireceğiz dediler.

Yerel Basınımızla da sürekli iletişim halindeyiz. Türkiye Radyo ve Televizyon Yayıncıları Federasyonu Başkan Yardımcısı beni bizzat bilgilendirerek 1471 üyesinin referandumda Evet oyu vereceğini açıkladı.

Bu örnekleri daha da arttırabiliriz.

Mardinli vatandaşımız o kadar iyi anlamış ki: Her evet demokrasiye davettir, her evet adalete davettir, her evet özgürlüğe davettir, hukuka davettir. Biz Mardin'den tüm Türkiye'yi demokrasiye, adalete, özgürlüğe, hukuka davet ediyor, evet demeye çağırıyoruz.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title