Haberler

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

Çakır ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet, cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Battalgazi Belediye Meclisi üyeleri, Zafer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çakır, konuşmasında, cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, "Halk kendi cumhurbaşkanını kendi seçecek. Kısa bir zaman kaldı. Malatya inanıyorum ki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yüzümüzü ak çıkartacaktır" ifadesini kullandı.

Gürkan da Battalgazi Belediyesinin Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve eşgüdümlü bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Gürkan, "Malatya, cumhurbaşkanını seçecek. Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Bu zaman zarfında inanıyorum ki Malatya, geçmiş yıllardaki gibi AK Parti'ye teveccüh gösterecek ve yüzümüzün akı olacaktır" açıklamasında bulundu. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Selahattin Gürkan Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title