Haberler

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun İlk Etabı Alanya'da Başladı (2)

Alanya ETABININ GALİBİ MARK CAVENDISH 50'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Alanya-Alanya etabını, Omega Pharma -Quick Step takımından İngiliz sporcu Mark Cavendish kazandı.

Alanya ETABININ GALİBİ MARK CAVENDISH

50'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Alanya- Alanya etabını, Omega Pharma -Quick Step takımından İngiliz sporcu Mark Cavendish kazandı. 20 takımdan 154 sporcunun mücadele ettiği 141 kilometrelik etapta birinciliği, 3 saat 15 dakika 43 saniyelik derecesiyle Omega Pharma-QuickStep takımından Cavendish elde etti. Cannondale takımından Elia Viviani ikinci sırada yer alırken, Belkin Pro Cycling takımından Theo Bos üçüncü oldu. Cavendish, genel klasman liderine verilen 'turkuaz mayo' ile en iyi sprintere verilen 'yeşil mayo'nun sahibi oldu. Prosedür gereği aynı anda iki mayoyu giyemeyeceği için yarınki etapta 'yeşil mayoyu' etap ikincisi Viviani taşıyacak.

En iyi tırmanışçıya verilen 'kırmızı mayo'yu Unitedhealthcare Presented By Max'den Marc de Maar elde etti. Torku Şekerspor'dan Miraç Kal bu klasmanda üçüncü sırada yer aldı. Türkiye Güzellikleri Primi'nin sahibi ise Wanty-Groupe Gobert takımından Frederique Robert oldu. Robert, böylece yarınki yarışta 'beyaz mayo'yu giymeye hak kazandı.

ÖDÜLÜNÜ VALİ VERDİ

Kürsüye çıkan sporculardan etabın 1'incisi Mark Cavendish'e madalyasını Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 2'nci Elia Viviani'a madalyasını Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel verdi. 3'üncü Theo Bos ise kürsüye çıkmadı. Dereceye girenlere ayrıca muz hediye edildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sporcularımız da oldukça özveriliydi. Çekişmeli bir yarışma oldu" dedi

Tur, yarın saat 13.00'da başlayacak 175 kilometrelik Alanya-Kemer etabıyla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mark Cavendish Alanya Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title