Haberler

Samsun Havza'dan Erdoğan'a Bağış

Güncelleme:

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş, Erdoğan'a destek için Ziraat Bankasında açılan hesaba para bağışı yaptı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Ziraat Bankası'nda açılan hesaba para bağışı yaptı.

Bir aylık maaşını bağışlayan İkiz, miktarın önemli olmadığını belirtti.

"Miktar önemli değil. Önemli olan yapılan bu bağışla Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu ifade etmek" diyen İkiz, şunları söyledi:

"Paranın ne kadar olduğu, kaç lira olduğu çok önemli değil. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimine tanıklık ediliyor. Önemli olan insanların gönül bağı ile bir birbirlerine bağlanması ve kenetlenmesidir. Türkiye'nin her yerinde bu kampanya düzenleniyor. Havza  halkı olarak biz de bu kampanyaya katkı sunmak istiyoruz. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah 10 Ağustos'ta başarıya ulaşacağız, o başarının sonucu da Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı olacak."

Havza'nın her zaman Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğunu, bunu en büyük göstergesinin her seçimde AK Parti'nin Havza'da oy oranını artırması olduğunu dile getiren İkiz, "Edindiğim bilgilere göre Havza'dan yaklaşık bin kişi kampanyaya destekte bulundu. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı seçilmesine ve Türkiye'yi büyütmesine, geliştirmesine destek ve katkı vermek istiyoruz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Samsun Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title