Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdooğan: "Ben Oraya Gitmeyeceğim 'Dedi Malum Zat Sonra Kuzu Kuzu Geldi "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdooğan: "Ben oraya gitmeyeceğim 'dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi " -"Ankara başkentimiz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yaptık demedik laf bırakmadılar gitmedikleri mahkeme kalmadı gittiler döndüler"ANTALYA - Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Antalya...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdooğan: "Ben oraya gitmeyeceğim 'dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi "

-"Ankara başkentimiz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yaptık demedik laf bırakmadılar gitmedikleri mahkeme kalmadı gittiler döndüler"

ANTALYA - Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir belediyesi hizmet binasının açılışında konuştu. Erdoğan, CHP zihniyetinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yaptıklarında da demedik laf bırakmadıklarını belirterek " Gitmedikleri mahkeme kalmadı, gittiler, döndüler, ben oraya gitmeyeceğim dedi malum zat, sonra kuzu kuzu geldi. Çünkü ben geleceklerini biliyordum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 70 milyon TL'ye malolan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasının açılışına katıldı. burada konuşan Erdoğan, " Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel başladığı inşaatı kendisinden sonra hangi zihniyete devretmek durumunda kalmıştı, daha sonra Antalyalı tekrar sayın Türel'e döndü ve yola nasıl devam etti, aslında bu Türkiye genelindeki hizmet anlayışının ne olduğunu ortaya koyuyor. Bunlar ortaya çıkıp konuşuyorlar ya, biz sizi eserlerinizle görüyoruz burda şimdi Ziya Paşa'yı nasıl hatırlamayayım, ne demiş 'Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri'. Eserle insanlara değer vermemiz gerekir, biz sizi görüyoruz serlerinizden tanıyoruz, dikili ağacınız yok ne konuşuyorsunuz, " dedi.

" Bunlara 5 keçi verin kaybede gelirler bu binayı kaybettikleri gibi" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Allahtan erken dönüş oldu da ele alındı yapıldı, bu binanın hayırlı olsamını diliyorum

Ankara başkentimiz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yaptık demedik laf bırakmadılar gitmedikleri mahkeme kalmadı gittiler döndüler,' ben oraya gitmeyeceğim 'dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi çünkü ben geleceklerini biliyordum bunların bu sözleri geçerli değildir akşam başka sabah başka.

konuşmasında milli takımın Finlandiya Milli takımı karşısında aldığı galibiyeti de değerlendiren Erdoğan " Dün akşam Finlandiya'yı 2-0 yenmek suretiyle burada yeni bir umut kapısı açkı onlara da başarılar diliyorum" dedi.

Türel ise, resmi bir davette bulunmamalarına rağmen Cumhurbaşkanı görmek isteyenlerin alanı doldurduğunu söyledi. Hizmet binasını yüzde 70 oranında ilk hizmet döneminde tamamladıklarını aktaran Türel, " Ancak biz görevden ayrıldıktan sonra Antalya'da hiç biryere çivi çakılmadığı gibi binada çürümeye terk edildi. Geldiğimizde betonlarda korozyon başlamıştı. Elektrik aksamı gitmişti. Göreve gelince bu binada çalışmaya başladık ve hizmete kazandırdık. Küçük hizmet binasından Antalyalıların iftihar edeceği bir eser ortaya çıktı. Antalya'da bu binayı en güzel hizmetler için kullanacağız" dedi.

Konuşmasının ardından Erdoğan, beraberindekilerle hizmet binasının açılış kurdelesini kesti. Erdoğan'ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da eşlik etti. Erdoğan daha sonra kalabalığa santranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Erdoğan'ın gelişi öncesi belediyenin etrafı polis bariyerleriyle kapatıldı. Belediye personeli belediye içErişine alınmazken, tek bir kapıdan giriş sağlandı. Yoğun güvenlik önlemi altında belediye önüne alınan vatandaşlar ve belediye görevlilerin üzerindeki madeni para, parfüm şişesi gibi ürünler polis tarafından toplandı.

(İA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Menderes Türel Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title