Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Almanların Yaklaşım Tarzları, Bakın Binlerce Teröristi Kendi Ülkesinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Almanların yaklaşım tarzları, bakın binlerce teröristi kendi ülkesinde barındırıyor, bunlara mali kaynaklar da temin ediyorlar ve her türlü gösteri yapılıyor, daha ileri gidiyorum, polis araçlarının içinde terör örgütünün mensupları oturuyor ve terör örgütünün...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Almanların yaklaşım tarzları, bakın binlerce teröristi kendi ülkesinde barındırıyor, bunlara mali kaynaklar da temin ediyorlar ve her türlü gösteri yapılıyor, daha ileri gidiyorum, polis araçlarının içinde terör örgütünün mensupları oturuyor ve terör örgütünün mensupları oradan teröristbaşının posterlerini sallıyorlar. Araç polis aracı... Elimizde belgeleri var. Kalkıp da BND'nin 'Biz onun arkasında onu görmüyoruz.' demesi, onu haklı çıkarmaz. Bunların belgeleri bizde var. Artık 15 Temmuz darbesini sağlıklı bir şekilde görmeyenin, biz sağlığından önce şüphe ederiz."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title