Haberler

Erdoğan'ın Maltepe Mitinginde Dikkat Çeken Anons

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın sunucusu Orhan Karakurt kalabalığa "Kazlıçeşme ve Yenikapı'dan sonra bugün son imzamızı burada Maltepe Meydanı'na atıyoruz" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Maltepe Mitingi'ne saatler kala alan dolmaya başladı. Maltepe dolgu alanındaki ilk miting için İstanbul'un dört bir yanından otobüs ve teknelerle vatandaşlar alana taşındı.

İlgili Haberler

YENİKAPI GİBİ

Maltepe'de de Erdoğan'ın yerel seçimler öncesi Yenikapı'da gerçekleştirdiği mitinge benzer düzeni oluşturuldu. Maltepe'de Yenikapı'ya göre daha dar bir alan oluşturulmasına rağmen, kürsü, basın platformu, sağlık merkezleri gibi alanlar aynı yerlere konuşlandırıldı.

SON İSTANBUL MİTİNGİ ANONSU

Başbakan Erdoğan'ın sunucusu Orhan Karakurt miting için toplanan kalabalığa , "Kazlıçeşme ve Yenikapı'dan sonra bugün son imzamızı burada Maltepe Meydanı'nda atıyoruz" diye seslendi.

"BURUKLUK YAŞIYORUM"

12 yıldır Erdoğan'ın yanında olduğunu ve sayısız miting gerçekleştirdiklerini söyleyen Karakurt, " Başbakan'la birlikte olan bir kardeşiniz olarak ayrı bir burukluk taşıyorum. Görevimiz bitmedi, devam edecek. Tören alanlarında devam edecek, şu yaşadığımız tabloları özlememek mümkün değil" diye konuştu.

BABUŞCU: SON MİTİNGİ BURADA YAPALIM DEDİK

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da "Bugün tarihin değiştiği bir andır. Türkiye'nin yeniden büyük Türkiye olma yolunda adımını attığımız andır" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'ndaki İstanbul mitinginde konuşan Babuşcu, daha önce Kazlıçeşme ve Yenikapı meydanlarında tarih yazdıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın, Başbakan olarak İstanbul'da son mitingini yapacağını belirten Babuşcu, "Biz de Anadolu Yakası'nda miting yapmamıştık. Bu nedenle son mitingi burada yapalım dedik ve burayı doldurdunuz" diye konuştu.

FENALIK GEÇİRENLER DE OLDU

Görevliler yoğunluk nedeniyle sıkıntı yaşanmaması için vatandaşları sık sık uyarırken, zaman zaman fenalık geçiren bazı vatandaşlara da sağlık ekipleri anında müdahale etti.

YURTDIŞINDAN PARTİ TEMSİLCİLERİ DE GELDİ

Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Kosova'dan da çeşitli siyasi parti temsilcilerinin de mitingi takip etmek için Maltepe'ye geldikleri görüldü.

Bu arada, Erdoğan'ın mitinglerini organize eden ekip üyeleri tek tek anons edilerek sahneye çıktı ve vatandaşları selamladı.

ERDOĞAN GÖRÜNTÜLERİ İZLETİLDİ

Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlara zaman zaman yurt içi ve dışında katıldığı miting ve programlarının görüntüleri izlettirildi.

GÖĞEBAKAN İÇİN FATİHA İSTENDİ

Ayrıca geçen hafta hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan için de vatandaşlara Fatiha Suresi'ni okumaları anonsu yapıldı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de miting alanına gelen isimler arasındaydı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Karakurt Maltepe Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (75)

AK PARTİ:

bu ülkeyi RECEP TAYYİP ERDOĞAN''DAN BAŞKASI YÖNETEMEZZ!!!

45
87
yanıtYanıtla
yunus:

ALLAH uzun ümürler versin sana uzun adam

34
55
yanıtYanıtla
Adınız Yazınadıyamanlı:

olan gariban işçilere oluyor .zoraki zoraki gezdiriliyor. son olur inşallah.

57
18
yanıtYanıtla
hakanhayat@hotmail.com:

bu zorlananlar nerde yaşıyor acaba... birtek siz duyuyorsunuz seslerini...:) ben gitmedim hiç kimsede gel demedi...

yanıt0
yanıt0
.:

BU BELEDİYE OTOBÜSLERİ NEREDE LAN NEREDE BU İSTANBULDA NEREDE NEREDEEEE MALTEPEYE KOYUN TAŞIMAKTAN MİLLET YOLLARDA KALDI ALLAH BELANIZI VERSİN

39
24
yanıtYanıtla
AK GENÇLİK:

Bize verilen bilgiye göre Erdoğan seçilmezse bazı İslam düşmanları fırsattan istifade edip, Kuran''ı yasaklayıp Müslümanları dünyadan silecekler, dünya kamuoyu da sesini çıkarmayacak. Allah (cc) ve Peygamber efendimiz (sav) için oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan''a verin. Yoksa ahirette çok büyük cezalar sizi bekliyor..

15
48
yanıtYanıtla
WOLFsenolkaplan1@hotmail.com:

DAYI SEN BU GECE ÜSTÜN AÇIKMI YATTIN ALLAH SANADA ŞİFA VERSİN

yanıt0
yanıt0
Han TÜRKOGLUkitab111@mynet.com:

La hırsızlıktan bakanlarının istifa ettiği gençlik. Öbür dünyada kul hakkından kafanızı kaldırabilirseniz ahiretide düşünürsünüz

yanıt0
yanıt0
serkanserkan34@hotmail.com:

erdogan 12 yıldır ıktıdarda islam dusmaları 12 yıl önce kuranı yasaklayıp muslumanları dunyadan sılmıstı dımı sacmalama.birde ahiretimize karısıyo sunun lafına bak. size kim bilgi verdi üstün cesaret ödülü veren israilmi allah islah etsin seni

yanıt0
yanıt0
Muzaffer KISACIKmuzaffer_kisacik@hotmail.com:

IŞİD''e Terör Örgütü diyemeyen rte'' mı? bir de peygamberimiz a.s kullanarak oy istiyorsunuz, Allah size akıl fikir feraset sahibi yapsın. rte''nin taraftarlarına hitaben söylemiş olduğu ve hemen hemen her cümlesinin sonuna eklemiş olduğu ''DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ'' söyleminin altında yatan gizli sır da saklı olduğu ne kadarda aşikardır.

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title