Haberler

Çukurovalı Market Sahipleri Arbella Tesislerini Gezdi

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi’nde üretim yapan ve Türkiye’de makarnada birçok yeniliğe imza atan Arbella Makarna, kapılarını Çukurovalı market sahiplerine açtı.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi'nde üretim yapan ve Türkiye'de makarnada birçok yeniliğe imza atan Arbella Makarna, kapılarını Çukurovalı market sahiplerine açtı. Üretim tesisini gezen 30 kişilik grup, üretimin her aşamasında bilgi sahibi oldu.

ARBEL A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de yenilikçi makarna markası olarak bilinen Arbella, Adana ve ilçelerinden gelen market sahiplerini üretim tesislerinde ağırladı. Makarna sektörüne kattığı ivmenin yanı sıra getirdiği yeniliklerle de adından söz ettiren Arbella Makarna'nın, Türkiye'nin en gelişmiş makarna üretim tesisini ziyaret eden Adanalı market sahiplerine, Arbella Makarna Genel Müdürü Abdulkadir Külahçıoğlu eşlik etti. 30 kişilik gruba, makarnanın üretim süreci, fabrika ve ürünler hakkında bilgi veren Külahçıoğlu, Arbella Makarna'nın gerek ürün gerekse ambalaj çalışmaları ile sektöre kazandırdığı yenilikçi çözümleri anlattı. Dünya standartlarındaki üretim ve kalitelerinin arkasında olduklarını vurgulayan Külahçıoğlu, kısa sürede gerek iç piyasada gerekse dış piyasada Arbella markası aldıkları yoldan duydukları gururu dile getirdi.

Türkiye'nin ilk aç-kapa spagetti makarnalarını ve porsiyonluk ambalajlanmış bundle spagettilerini inceleyen grup, dünyada bir ilk olan Arbella makarnanın üretmiş olduğu üzüm çekirdekli makarnaları hakkında da detaylı bilgi aldılar. Öğle yemeğinde bakliyat ve makarna sektöründe hizmet veren grubun kendi ürünlerinden oluşan geniş ve farklı lezzetleri tatma imkanı bulan market sahipleri, fabrikadaki teknik gezinin ardından tesislerden ayrıldı.

Gezinin ardından ziyareti değerlendiren Külahçıoğlu, bu tür buluşmalarda karşılıklı yapılan paylaşımların kendilerine de yol gösterdiğini belirterek, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen müşteri ve misafirleri Arbella tesislerinde ağırlamaya devam edeceklerini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Arbella Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title