Haberler

Çubuk'ta Engelli Öğrenciler Fidan Dikti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde engelli öğrenciler fidan dikti.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde engelli öğrenciler fidan dikti.

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün katkılarıyla, Çubuk Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından engelli öğrenciler katıldığı fidan dikme etkiliği düzenlendi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şeyh Şamil Bulvarı yakınındaki Engelsiz Koruluğu'nda düzenlenen etkinlikte, aralarında down sendromlu öğrencilerin de bulunduğu engelli öğrenciler yaklaşık 150 fidanı toprakla buluşturdu.

Çubuk Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Selim Aydos, öğrencilerin fidan dikerken çok mutlu olduklarını söyleyerek, bu tür etkinliklerin hem çocuklarda hem de ailelerindeki önemine dikkati çekti.

Engellilerin ağaç dikmesinin hiçbir engeli olmadığı halde fidan dikmeyenlere karşı büyük örnek teşkil ettiğini ifade eden Aydos, "Ağaç sevgisinin engel tanımadığını kanıtlamak için çocuklarla birlikte buraya geldik, onları toprakla buluşturduk. Bizlere ağaç dikme sevgisine hiçbir şeyin engel olamayacağını çocuklarımız burada gösterdiler. Burada 150 öğrencimizle 150 fidanı toprakla buluşturduk. Her sene bu faaliyetimizi Çubuk Belediyesi ile gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Belediye görevlileri ve öğretmenleriyle fidan diken engelli öğrenciler, daha sonra fidanlara can suyu verirken hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Çubuk Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title