Haberler

Cübbeli Ahmet'in Travesti Anısı

Güncelleme:

Yaptığı çıkışlar ve esprilerle gündemden düşmeyen Cübbeli Ahmet Hoca vaaz kürsüsünde taksiciyle arasında geçen komik travesti anısını anlattı.

Polemikleri, esprileri ve tepki toplayan iddialarıyla gündemden hiç düşmeyen "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü bu kez vaaz kürsüsünde taksiciyle arasında geçen travesti anısını anlattı. Cübbeli'nin komik anısı cemaatte gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (10)

bilinçaltına dikkatcal_DE_on@hotmail.com:

İslamı anlamak istiyorsan peygamberin hayatı ve kuran ın türkçesini oku yeter diyen arkadaşa lafım. Bu ikisi islamın temelidir zaten ama okumakla iş olsaydı yazarlar alim olurdu. Bunlar fitne lafıdır. Osmanlının son döneminde yahudi ve hristiyan ajanlar imam olarak görev yapmış ve yıllarca bu millete şunu söylemiştir: mal mülk dünyanın hepsini yahudi ve hristiyana bırakın. siz az lokma ile ahirete bakın (maksat müslüman sefil fakir ve cahil kalsın). Akıllı müslüman peygambere kuran a uyanlara tabi olandır. Mevlana sadece okumamış taabi de olmuştur yunus emre, abdulkadir geylani, halifeler dahil hepsi Allah dostlarına bağlı kalarak ayakta kalmıştır. Sadece okumayın Allah dostlarına bağlanın

34
6
yanıtYanıtla
bravocal_DE_on@hotmail.com:

valla bravo çok doğru bir tespit

yanıt0
yanıt0
BİLİNÇALTINA DİKKATcAL_de_ON@hotmail.com:

BİLİNÇALTINA DİKKAT: Gestapo mesajı doğru vermek çok önemlidir zira insan bilmeden üzerine yük almış olur. Hakk ı bilen müslüman Kuran ı elinden düşürmez (Türkçesini okur tabi anlamak güzeldir ama bununla yetinmez arapçasını okumayıda öğrenmeye gayret eder. Allah o dili uygun bulduysa o dilde okumanın fazileti vardır), ahlakını düzeltmek için nefsiyle savaşır, alimlerden okur, dinler ve MUTLAKA bir Allah dostuna bağlı yaşar. Bende diyorumki tek başınıza yapın sadece şuda yeter gibi cümleler kuranlara dikkat edin, doğru olan Allah dostuna bağlanıp teslimiyettir. Tek kalan kuzuyu kurt kapar

yanıt0
yanıt0
nesi yanlışcal_DE_on@hotmail.com:

bu yorumda kırmızıya basan arkadaşlar adam çok ince bi ayar çekmiş nesini beğenmediniz anlamadım. Yanlış ne söylüyor. Bugün islam tarihinde adını altın harflerle yazdırmış kim varsa bu vatandaşın söylediğini yapmıştır. Yani bağlanıp teslim olmuştur

yanıt0
yanıt0
numan telliyannumantelliyan_1987@hotmail.com:

Kadin kizda olmayan bi guzellik tip var travesti lerde

9
26
yanıtYanıtla
ilyasi.yusuf@hotmail.com:

Bişr hazretleri ayyaş biri iken herkesin gocunduğu kapısını kapattığı biriyken Allah Hidayet nasip eylemiş en büyük evliyalardan olmuştur. Peygamberimizin Mescit kuşu lakabı taktığı peygamber duasıyla zengin olan, mescidin yolunu unutan Salebe, zenginliğin zirvesinde iken zenginliğin zekatını vermediği için kaybedenlerden olmuş, sonradan pişman olup zekatını vermek istesede zekatı alınmamış, peygamber efendimizin vefatından sonra da zekatı halife tarafından kabul edilmemiştir.

29
3
yanıtYanıtla
Hasan Kocjkhds@yahoo.com:

bu Adam tamam iyi söyler söylüyor, dinimizi espri ile anlatiyor oda iyi... ama bu giyinis tarzi ne demek oluyor bunu anlamadim ben... 1600 senesinde kalmis bu arkadas :-)

7
24
yanıtYanıtla
Hasan Kocikjhfcd@yahoo.com:

Peygamber efendimiz, oldugunuz yerde kalin, hic deyismeyin dememistir bana göre. Peygamber efendimiz yasamis olsa, böyle giyinenleri arabistana gönderirdi.

yanıt0
yanıt0
ilyasi.yusuf@hotmail.com:

Lut kavmine Sapkınlıklarından dönmesi Lut peygamber tebliğ görevi verilmiştir. Tebliğ etti ancak Lut kavmi sapkınlıklarından dönmeyip, helak oldular. Hz. Muhammed (Sav)'a kadar tüm peygamberlere sadece kendi ümmetlerine tebliğ hakkı verilmiş, ümmetlerin ise tebliğ yükümlülüğü olmamıştır.Son Peygamber H.Z Muhammed (Sav) dan sonra ümmete müslümanlığı tebliğ yükümlülüğü verilmiştir. Müslüman (doğru olanı bildiği ölçüde) orjinal şekilde anlatmakla mükelleftir.

25
4
yanıtYanıtla
cezacıadnan_sarilar@hotmail.com:

ÖZELİKLE SON ON YILDA BU HOCA EFENDİLER YERDEN TÜREYEN MANTAR MİSALİ BİR HAYLİ TÜREMEYE BASLADILAR İŞİN GARİBİ SANKİ HEPSİ AYRI KİTAP OKUYOR GİBİ HEPSİ AYRI TELDEN CALIYOR KİMİN MELEKLERİ KİMİN CÜBESİ KİMİNİN SOSYATESİ KİMİ TV DE İKİ GÖZÜ İKİ CESME HEPSİ BİR YOL TUTURMUŞ GİDİYOR BİRİNİN BEYAZ DEDİGİNE ÖBÜRÜ KARA DİYOR(PEKİ CEZACI NE DİYOR )İNSANLARIN İNANCI BİNLERCE YILDIR KULALANILAN EN BASİT YÖNTEMDİR DAHA YAKIN GECMİŞTE BUNLAR SEYTAN İCADI DİYENLER ZATEN BİZ BUNLARI BİLİYORDUK SU BU AYETE YAZIYOR DEMEYE BASLADI GECMİŞ YÜZ YILDA DÜNYANIN YUVARLAK OLDUGUNU DÖNDÜGÜNÜ SÖYLEYENLERİ CADI DİYE YAKAN ZİHNİYETLER VEYA BİZİMKİLER HEPSİ AYNI YOLUN YOLCUSU BENCE

7
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title