Haberler

Crıstıano Ronaldo'ya Nike'tan 'Süpernova' Koleksiyon

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo'nun patlayıcı hızı Nike'ın yeni CR7 kramponu ve koleksiyonuyla sahalara çıkıyor.

Cristiano Ronaldo'nun Patlayıcı Hızı Nike'ın Yeni CR7 Kramponu ve Koleksiyonuyla Sahalara Çıkıyor

Nike'ın Mercurial kramponlarındaki son eseri, dünyanın en büyük futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun sahadaki süper hızı ve üstünlüğüne saygı gösterisi niteliğinde. Üzerindeki 'süpernova' baskısıyla Nike Mercurial IX CR7 kramponu ve 2013 CR7 koleksiyonuna Portekizli oyuncunun kendine has oyun stili ilham verdi.

Mercurial IX kramponlarında yüzeyin tamamını kaplayan Vela Süpernova baskısının yanı sıra Cristiano'nun forma numarasına gönderme yapan yedi yıldızlı yol dikkat çekiyor. Süpernova baskısının üzerinde ise gümüş benekler ve Parlak Mavi kenar çizgisiyle bezenmiş Nike logosu yer alıyor.

"Nike'la işbirliği yapmak müthiş bir şey. Görüşlerimi dikkate alarak benim için en iyi kramponu tasarladıklarını bilmek bana ekstra güven veriyor" diyen Cristiano Ronaldo, "Kramponların performansının yanı sıra kişiliğimi ve oyun tarzımı yansıtan bir şey yarattığımızda da çok havalı oluyor. Bu çok özel bir ilişki" diye ekledi.

İlk çıkışı on yıldan eskiye dayanan Mercurial kramponları o günden bugüne hep en önde oldu. Bu cesur ve heyecan verici kramponların yenilikçi, hafif tasarımı ve göz alıcı renkleri oyuncuların performanslarının zirvesindeyken her zaman fark edilmelerini sağlıyor.

Günümüzde teknik ve hız düzeyi çok yüksek olan futbol maçlarında düz çizgide koşarken hız ve diğer oyuncuları atlatma becerisi futbolcuların sahip olması gereken becerilerin sadece bir kısmı. Performansta yenilikçiliği hafiflik ve hızla buluşturan Nike Mercurial IX kramponları, rakiplerini alt etmek için keskin dönüş, yön değişikliği ve patlayıcı hıza güvenen oyuncular için bu özelliklerini bir üst noktaya taşıyor.

"Maç izliyorduk ve Cristiano bir kez daha inanılmaz bir frikik attıktan sonra spiker aynen şöyle sormuştu: 'Ronaldo bu gezegenden mi geliyor?' diye bir anısını paylaşan Nike'ın Ayakkabı Tasarımlarından Sorumlu Direktörü Denis Dekovic, "Tasarım stüdyomuza geri döndüğümüzde CR7'nin tarzını düşünürken süpernova tanımına ne kadar benzediği aklımıza geldi. Süpernova, enerji yayan bir gök cismi. İşte bulmuştuk, nereden ilham alacağımız belliydi" dedi.

"Diğerlerinden daha parlak yanan bir yıldız anlamına gelen süpernova, Cristiano'nun tarzını, hızını ve tıpkı galaksinin uçsuz bucaksızlığı gibi sınır tanımayan bir oyuncu olduğu görüşünü yansıtıyor. Bize göre, Cristiano'nun sahada yapabildikleri de sınırsız. O yüzden, bu noktadan hareket ederek modern baskı ve renk seçenekleriyle birlikte lüks bir bitişle tamamlanan bir ayakkabı yaratmaya odaklandık" diye ekledi Dekovic.

"O spiker haklıydı. Cristiano gerçekten 'bu gezegenden gelmiyor' ve kramponlar bu sözlere saygı gösterisi niteliğinde" dedi Dekovic.

CR7 Koleksiyonu

Saha içinde üstünlükten saha dışında stile, Nike'ın spor giyim koleksiyonu dünyanın en büyük sporcularından birinin efsanevi tarzından ilham alan spor klasiklerinden oluşuyor. Sınır tanımayan ve hem sahada hem dışında ustalık ve performansın en iyisini arayan oyuncular için tasarlanan CR7 Koleksiyonu bir oyuncunun yaşam tarzının bütün ihtiyaçlarına hizmet ediyor. Tasarımlarında performansın öne çıktığı CR7 Koleksiyonu tarzdan ödün vermeden işlevsellik, konfor ve hava koşullarına karşı koruma sunuyor.

Cristiano'nun süper starlık mertebesinden ilham alan koleksiyon, hava koşulları ne olursa olsun sportif görüntüyü zahmetsizce şıklıkla birleştirmek için yumuşacık deriden CR7 Track Jacket, yağmur geçirmeyen CR7 Saturday Jacket, CR7 Reversible Jacket (çift taraflı ceket) gibi ceketlerin yanı sıra iki farklı CR7 tişörtten oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title