Haberler

Çorum Tso'dan Emniyet Müdürü Doğan'a Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu üyeleri, Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ı ziyaret etti.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu üyeleri, Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ı ziyaret etti.

Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ın şahsında emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı.

Kolluk kuvvetlerinin, Çorum'un huzur ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını ifade eden Çetin Başaranhıncal, "Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedirler. İlimizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan da, teşkilat olarak gerek iş dünyası gerekse vatandaşlarla güzel bir işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Çorum'da iş adamlarının kendi memleketleri için büyük bir gayret gösterdiğine şahit olduğunu dile getiren Doğan, "En büyük kazancımız da böyle insanlarla çalışmak olduğunu düşünüyorum. Vatandaş-polis işbirliği devam ettiği sürece bu başarının devam edeceğine inanıyorum" demiştir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, TSO yönetimine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title