Haberler

Çorum Milli Güreşçi Ömer Uzan Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Milli güreşçi Ömer Uzan gözyaşları arasında toprağa verildiAnkara'da trafik kazasında yaşamını yitiren Aski Spor Kulübü'nün milli güreşçisi ve Gençler Avrupa Şampiyonu 24 yaşındaki Ömer Uzan, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Milli güreşçi Ömer Uzan gözyaşları arasında toprağa verildi

Ankara'da trafik kazasında yaşamını yitiren Aski Spor Kulübü'nün milli güreşçisi ve Gençler Avrupa Şampiyonu 24 yaşındaki Ömer Uzan, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara'da dün gece otomobiliyle virajda direğe çarparak yaşamını yitiren milli güreşçi Ömer Uzan'ın cenazesi sabah saatlerinde karayoluyla memleketi Çorum'un Sungurlu İlçesi'ne getirildi. Sungurlu Devlet Hastanesi morguna konulan cenaze, ikindi namazından önce ilçeye bağlı Arifegazili Köyü'ne götürüldü. Uzan'ın cenazesi helallik alınması için ilk olarak babaevine getirildi. Helallik alınması sırasında babası 56 yaşındaki Osman Uzan, annesi 48 yaşındaki Sultan Uzan ve kız kardeşi 27 yaşındaki Fadime Uzan fenalık geçirdi.

Helallik alındıktan sonra köy camisine götürülen Uzan'ın cenazesi, ikindi üzeri kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Uzan'ın ailesi ve akrabalarının yanı sıra Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Güreş Federasyonu yetkilileri, ASKİ Spor Kulübü, TEDAŞ Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yönetici ve sporcuları, milli sporcular Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'in yanı sıra Güreş Milli Takımı sporcuları ile vatandaşlar katıldı.

Ömer Uzan, Sırbistan'ın Zrenjanin kentinde 2011'de düzenlenen 'Gençler Avrupa Şampiyonası'nda serbest stilde mücadele etmiş ve 60 kiloda Avrupa Şampiyonu olmuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title