Haberler

Çorum Milletvekili Adayları İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantının ikinci bölümünde ise siyasi partilerin milletvekili adayları, TSO Meclis Toplantısı'na konuk oldular.

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Vahit Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Adayları Muharrem Bozdoğan ve Dinçer Solmaz ile AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan toplantıda birer konuşma yaptılar.

Milletvekili adayları, kendileri için ayrılan 30 dakikalık süre içerisinde ülkenin içinde bulunduğu son durum, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri ve seçimlerde kendilerine görev verilmesi durumunda Çorum ve iş dünyası için ne gibi çalışmalar yapacaklarına ilişkin açıklamalarda bulundular. Milletvekili adayları, sunumlarının ardından TSO meclis üyelerinin sorularını da yanıtladılar.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, toplantıya katılımlarından dolayı milletvekili adaylarına teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Erol Karadaş Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title