Haberler

Çorum'daki Belediyelere "Çevre" Yardımı

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçe ve belde belediyelerine 1 milyon 160 bin liralık yardım gönderildiği bildirildi

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Çorum'daki ilçe ve belde belediyelerine 1 milyon 160 bin liralık yardım gönderildiği bildirildi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım'ın, ortak yazılı açıklamasında, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından 2872 sayılı Çevre Kanunun 18. Maddesi ile 2007'de Remi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre Gelirlerinin Takip ve Tahsili ile Tahsilat Karşılığı Öngörülen Ödeneğin Kullanımı Hakkında Yönetmelik'in 7'inci maddesine istinaden, Çorum ilçe ve belde belediyelerine 1 milyon 160 bin liralık şartlı nakdi yardım gönderildiği belirtildi.

Bakanlık tarafından belediyelere araç desteğinin de sağlandığı ifade edilen açıklamada, "Bakanlığımızın belediyelerimize yapmış olduğu çevre kirliliğinin giderilmesi proje desteklemeleri kapsamında Alaca ve Karahacip Belediyelerimize çöp toplama aracı, Oğuzlar, Dodurga ve Arifegazili Belediyelerimize yol süpürme aracı, Bayat, Kargı ve Osmancık Belediyelerine çevre kirliliğinin giderilmesi yardımı ve Seydim Belediyesine de atıksu arıtma tesisi bağlantı hattı için yardım sağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Bağcı Salim Uslu Ak Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title