Haberler

Çorlu Tso'nun Ziyaretleri

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'yü ziyaret etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'yü ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Başsavcı Korkmaz'ı ziyaretinde, fuarlar ve istişarelerle vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti.

Çorlu'nun Trakya'nın ticaret ve sanayi merkezi olduğunu, 1980'li yıllardan sonra sanayileşmenin daha da büyüdüğünü aktaran Sülün, Avrupa ve İstanbul'a olan mesafesinin Çorlu'nun gelişmesinde etkili olduğunu ifade etti.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz da Çorlu'nun 81 ilden insanın bir araya gelerek çalıştığı bir yer olduğunu söyledi.

Sanayi ve ticaretin Çorlu'ya önemli bir kazanç sağladığını dile getiren Korkmaz, yeni adliye binası tamamlandığında vatandaşlara daha iyi hizmet sunacağını kaydetti.

Çorlu TSO heyeti, daha sonra da Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, iki kurumda çalışmaları hakkında bilgi verdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Güçlü Enis Sülün Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title