Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi tarafından 6. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında toplu nikah töreni gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi tarafından 6. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında toplu nikah töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ yolunda bulunan Çorlu Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen törende bu yıl 21 çift dünya evine girdi.

Evlenen çiftlerin nikahını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kıyarken, nikah şahitliklerini de CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy ve Çorlu CHP İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı yaptı.

Yeni evlenen çiftlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Baysan, evliliğin insanın hayatına güzellikler kattığı kadar önemli sorumlulukları da getiren bir müessese olduğunu söyledi.

Nikah töreninin yapılmasının ardından, Başkan Baysan ve evlenen çiftler ile aileleri oyun havaları eşliğinde oynadılar.

Çorlu'da ayakkabı boyacılarına kapalı yer tahsis edildi

Çorlu Belediyesi tarafından 7 ayakkabı boyacısına kapalı yer tahsis edildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçede ayakkabı boyacılığının daha iyi şartlarda yapılabilmesini sağlamak için kapalı bir salon hizmete soktuklarını ifade etti.

Silahtar Ağa Mahallesi Balık Pazarı mevkisindeki kapalı lostra salonunun açılış töreninde konuşan Baysan, boyacılık hizmetinin artık daha iyi şartlarda verileceğini ifade ederek, Çorlu'nun başka yerlerinde de lostra salonu açılacağını kaydetti.

- Korgeneral Bekiroğlu'dan Baysan'a veda ziyareti

5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a veda ziyaretinde bulundu.

2015 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Atama ve Terfi Kararları gereği görev süresi uzatılan ve Harp Akademileri Komutanlığı görevine getirilen Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Başkan Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Korgeneral Bekiroğlu'na veda ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Baysan, bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Bekiroğlu İsmail Ünal Ünal Baysan Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title