Haberler

Constantını: "Puanlar Eşit Ve Biz İnancımızı Koruyacağız"

Constantını, "Biz Küçük Bir Futbol Ülkesi Olarak Deplasmanda Onayacağız. Türkiye İse Büyük Bir Futbol Ülkesi Olarak Ev Sahibi Olmanın Avantajını Kullanmak İsteyecektir" Dedi.

YARINKİ MAÇIN SON ÇALIŞMASI YAPILDI

Avusturya Teknik Direktörü Dietmar Constantini, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda yarın Türkiye ile oynayacakları maçın, her iki ülke adına da çok önemli olduğunu vurguladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Constantini, "Sanırım Türkiye şu ana kadarki maçlarında 2 mağlubiyet alacağını hesaba katmamıştı. Biz de son olarak Belçika'ya yenildik ne yazık ki. Türkiye'nin hedefi Almanya'nın ardından ikinci olarak bir sonraki aşamaya geçmek" diye konuştu.

Teknik adam, Türkiye'nin zayıf noktasını görmediğini ifade ederken, kadrosunda Almanya liginde kendisini ispat etmiş oyuncular bulunduğunu söyledi. Yarınki maç sistemiyle ilgili ise Constantini, "Yarın Türkiye maçın başlamasıyla birlikte baskı uygulayıp golü erken bulmaya çalışacak sanırım. Bizim yapmamız gereken de karşı koyup mümkün mertebe engellemek" şeklinde konuştu. Türkiye ve Avusturya'nın gruptan çıkma şansı konusunda da Constantini, "Puanlar eşit ve biz inancımızı koruyacağız. Hesaba katılmayan puanlar kaybedildi. Türkiye üzerindeki baskıların daha yoğun olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye'nin kendi sahasında 50 bin taraftarını arkasına alarak sahaya çıkacağını dile getirerek, şunları söyledi. "50 bin kişinin beklentileri büyük olacak. Bizim de Belçika'ya 2-0 yenildiğimiz son maçımızda 45 bin seyircimiz vardı ve beklentileri büyüktü, ancak karşılayamadık. Türkiye daha tecrübeli, birçok Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasına katıldılar. Son Avrupa Şampiyonası'nda başarılıydılar. Biz küçük bir futbol ülkesi olarak deplasmanda onayacağız. Türkiye ise büyük bir futbol ülkesi olarak ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyecektir. Böylece yarınki maçta favorisinin kim olduğunu da belirlemiş olduk."

Avusturya Milli Takımı Kaptanı Fuchs ise, favorinin Türkiye olduğunu vurgulayarak, "Herhalde tam performansımızı gösterebilmemiz için böyle bir baskıya ihtiyacımız vardı. Yarınki maçı heyecanla bekliyoruz ve dolu bir statta oynamanın keyfini çıkaracağımızı umut ediyoruz" diye konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Avusturya Milli Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda teknik direktör Dietmar Constantini yönetiminde yaptığı antrenmanla, Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikalık bölümü basına açık antrenmanda, elindeki sakatlığı nedeniyle yarın forma giymeyeceği duyurulan Marc Janko'nun da elinde bandajıyla idmanda yer aldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title