Haberler

Çomü'den Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çan Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çan Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni düzenlendi.

Doç. Dr. Özcan Özen, idari ve akademik personelim katılımlarıyla düzenlenen törenle görevini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Erat'a devretti.

Erat, Doç. Dr. Özen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, yeni dönemde okulun başarı seviyesini ve kalitesini en üst düzeye çıkarmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda devir teslim töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü (BESYO) görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu görevine başladı.

Cerrahoğlu'nun göreve atanması dolayısıyla okulda devir teslim töreni düzenlendi. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ile akademik ve idari personel de hazır bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdem, Cerrahoğlu'na görevinde başarı dileyip, "Projesiz geldi deniliyor, ama bizim en büyük projemiz huzur getirmek. Huzuru getirecek herkesi destekliyoruz. Seçim dönemi geride kaldı, bundan böyle hep beraber çalışacağız" dedi.

Cerrahoğlu ise kariyerli birçok arkadaşının bulunduğunu belirterek, "Arkadaşlarla güzel bir ekip oluşturduk. Huzura ihtiyacımız var. Huzurun olduğu yerde başarı da olur. Bunu başaracağız" diye konuştu.

- Masa tenisi turnuvası

ÇOMÜ masa tenisi takımı, 24 takımının katılımıyla Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü anısına düzenlenen "Çanakkale Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası"nda şampiyon oldu.

Nabi Özkan, Hüseyin Koçak ve Yağız Engin'den oluşan ÇOMÜ takımı, grup maçlarında Çanakkale Gençlik Merkezi'ni 4-0, Çanakkale Devlet Hastanesi'ni 4-0, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü 4-0'lık sonuçlarla yenip, çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nü 4-1, yarı finalde Kale Seramik takımını 4-0'lık sonuçla geçen ÇOMÜ takımı final grubunda ise Ezine Devlet Hastanesi ve TOKİ Anadolu Lisesi takımlarını 4-0 mağlup edip, şampiyon oldu.

ÇOMÜ ekibi, 14-16 Nisan tarihlerinde Kemer'de düzenlenecek Kurumlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Çanakkale'yi temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ahmet Erdem Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title