Haberler

Çolakbayrakdar, "Projeleri Geliştirerek Gerçekleştireceğiz"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mevcut projeleri gelişime, değişime ve yeniliklere uygun olarak üstüne farklı ve yeni eklemeler de yaparak mutlaka gerçekleştireceklerini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mevcut projeleri gelişime, değişime ve yeniliklere uygun olarak üstüne farklı ve yeni eklemeler de yaparak mutlaka gerçekleştireceklerini söyledi.

Belediye yöneticileriyle Meclis Salonu'nda bir tanışma toplantısı yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Biliyorsunuz bu zor görev bize tevdii edildi, İnşallah şehrimize, ilçemize ve memleketimize hizmet için birlikte çalışacak, mücadele edip koşturacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun ve kolaylıklar versin. Görevimin zorluğunun farkındayım ancak şundan eminim ki; eğer bu işi paylaşırsak hiçbir şekilde zorluk olmayacak. Aldığımız görevi, ilk günkü gibi, tertemiz bir şekilde koruyup, bayrağı nereden aldıysak daha ileri bir hedefe taşıyarak, o günün şartlarında kime, nasıl teslim etmemiz gerekiyorsa bunu da layıkıyla yapacağız" dedi.

Mustafa Çelik Başkan'ın ilk geldiği günden bu yana ciddi projeler ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bunları yeniden masaya yatıracak ve her birimle tek tek konuşacağız. Yapılması gereken neler varsa bunları tek tek konuşacağız. Eklenmesi gereken yeni, değişik ve farklı neler varsa onları da ekleyeceğiz. Bu çalışmaları elbette ki sonuçlandıracağız. Uzak, yakın, orta her türlü projeksiyona açık bir çalışma programı ortaya koyup, bunun üzerinden çalışmaya devam edeceğiz. Kul olmamızdan dolayı hata yapabiliriz. Eğer ki ben bir hata yaparsam, çalışma arkadaşlarım da beni uyarırsa bundan keyif alırım, memnun olurum " diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar konuşmasına şöyle devam etti; "Daha önceki belediye başkanlarımızın gayretiyle bir çok iş yapıldı. Ama hayat da tabidir ki bir döngü, değişim ve yenilenme var. Dünkü yaptıklarınız bugün eskiyebiliyor, ihtiyaç olmaktan çıkıyor, yeni ihtiyaçlar, yeni şeyler oluşabiliyor. Bizim mevcut durumu ve geleceği okuyup, bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler nelerse, değişime ayak uyduracak şekilde yeni işlerin çaba ve gayreti içerisinde olmamız gerekiyor. Gitmek istediğimiz hedef, varmak istediğimiz noktanın neresi olduğunu birlikte istişare edip ortaya koyacağız. Bu hedefler doğrultusunda da kendi payımıza düşen ne ise bu gayret içerisinde olacağız. Şurası muhakkak ki ekip çalışması; birlikte yapıldığı ve çalışıldığı zaman değerli olur, başarıyı getirir."

Olmazsa olmazını; 'Yapılan her işte muhakkak vicdani ve hukuki terazinin ön planda olması gerekir' şeklinde açıklayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bir iş, bir karar muhakkak hukuki olmalı ama vicdani olarak da hepimizi rahatlatmalı, hiçbir şekilde hukuk ve vicdan terazisinden geçmeyen bir iş onaydan da geçmemelidir. Hiçbir vatandaşımızın birbirinden farkı yoktur. Herkes nihayetinde belediyeye geldiğinde bir işi için geliyor. Bu nedenle bizim davranışlarımız, onlara karşı duruşumuz, verdiğimiz kararlar da aynı şekilde eşit ve adil olmalıdır. Devlet dediğiniz, hükümet dediğiniz zaman insanın ilk olarak aklına belediye gelmektedir. Güler yüzlü bir şekilde vatandaşımıza hizmet etmeyi devam ettirirsek, belediyemiz açısından en önemli kazançlardan bir tanesi bu olur. Dışa bakan yüzümüz hep sıcak olmalıdır" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kocasinan Belediyesi yöneticileri de kendilerini tanıtıp çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title