Haberler

Çocukluk Arkadaşlığı İş Ortaklığına Dönüştü

Lise yıllarında aynı sınıf ve sırayı paylaşan iki kız arkadaş, hukuk fakültesi yıllarından sonra tekrar buluşup, arkadaşlıklarını Eskişehir’de iş ortaklığına dönüştürdü.

Lise yıllarında aynı sınıf ve sırayı paylaşan iki kız arkadaş, hukuk fakültesi yıllarından sonra tekrar buluşup, arkadaşlıklarını Eskişehir'de iş ortaklığına dönüştürdü.

Bozüyük'te Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Anadolu Lisesi'nde okuduktan sonra üniversite yıllarında yolları ayrılan kız arkadaşların ikisi de Hukuk Fakültesi bitirince ortak meslekleri onları yeniden buluşturdu. Maltepe Üniversitesi'nde okuyan Ayşe Özge Kaygısız ve Başkent Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan Ece Yasak mezuniyetlerinin ardından staja başladıkları Eskişehir'de tekrar buluştu. Fakülte yılları sonrasında iş hayatında karşılaşan arkadaşlar stajlarını tamamladıktan sonra ise ortak avukatlık bürosu açtı.

Kaygısız ve Yasak'ın avukatlık ofislerinin açılışını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin birlikte yaptı. Ayrıca genç arkadaşların iş yerlerini Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title