Haberler

Çocuklar Süz Havuzunda Serinliyor

Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 45 dereceye kadar yükseldiği Araban ilçesindeki çocuklar, süs havuzlarında yüzerek serinliyor.

Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 45 dereceye kadar yükseldiği Araban ilçesindeki çocuklar, süs havuzlarında yüzerek serinliyor.

Araban ilçesinde hava sıcaklığının öğle saatlerinde artmasıyla birlikte aşırı sıcaklardan bunalarak serinlemek isteyen Arabanlı çocuklar, belediye parkı içerisindeki süs havuzlarına akın ediyor. Hava sıcaklığının zaman zaman 45 dereceye ulaştığı Araban ilçesinde sıcaktan bunalan Arabanlı çocuklar, çareyi belediye parkı içerisindeki süs havuzunda yüzerek serinlemekte buluyor.

Süs havuzunu serinlemek amacıyla kullandıklarını ifade eden Arabanlı çocuklar, şu ifadeleri kullandı:

"Araban'da gidebileceğimiz ne deniz var ne de yüzme havuzu. Sıcaklar etkisini arttırdığı zaman çok bunaldığımızda boğulma tehlikesi bulunan ilçe çevresinde geçen ya Karasu Çayı'na ya da Sıtma Pınar Çayı'na gidip buradaki tehlikeli akarsuda yüzeceğiz. Karasu Çayı ile Sıtma Pınar Çayı'nda her yıl yaşanan boğulma olaylarından korktuğumuz için boğulma tehlikesinden uzak daha güvenli, temiz ve içerisinde az suyu bulunan belediye parkı içerisindeki süs havuzunu tercih ediyoruz. Yetkililerden Araban ilçesine bir yüzme havuzu yaptırmalarını istiyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karasu Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title